Gratis all-inclusive & WIFI bij MSC Cruises!

Heeft u uw droomvakantie voor het komende jaar nog niet geboekt? Wanneer u nu een MSC cruise boekt via onze Cruise-Specialisten ontvangt u tijdelijk een gratis all-inclusive drankpakket én gratis wifi!

Hierbij heeft u de keuze uit diverse geselecteerde afvaarten in de Middellandse Zee, Noord-Europa en de Caribbean. Ontdek ook de afvaarten vanuit Amsterdam en de afvaarten met vertrek in de mei- en herfstvakantie. Een 8-daagse cruise inclusief gratis all-inclusive drankpakket en wifi boekt u nu al vanaf € 589 per persoon en u bespaart tot maximaal € 335 per persoon!

MSC Divina

ALL-INCLUSIVE RESTAURANT & BAR DRANKPAKKET (Euro vaargebied)

Onbeperkte consumptie van selectie alcoholische en non-alcoholische dranken, waaronder een uitgebreid aanbod van drankjes en cocktails van de barlijst, een toegewijde selectie van wijnen per glas, tapbier, een uitgebreide selectie frisdranken, vruchtensappen en klassieke warme dranken (koffie, espresso, cappuccino, etc.), evenals ijs om mee te nemen in een hoorn of beker.

ALL-INCLUSIVE CLASSIC DRANKPAKKET (Dollar vaargebied)

Onbeperkte consumptie van selectie drankjes uit de bar en wijnen per glas, bier van de tap, flessen of blikjes bier, energiedranken, blikjes frisdrank, vruchtensappen, mineraalwater, een selectie van warme en koude koffiespecialiteiten, thee, warme chocolade, een brede selectie sterke dranken, selectie cocktails van de barlijst evenals ijs in een hoorn of beker om mee te nemen.

STREAMER WIFI

Gebruik van volledig internet met maximale bandbreedte voorrang, gelimiteerd tot 1,5 GB per cruise – 4 apparaten

MSC Meraviglia

Cruises uitgelicht:

Middellandse Zee Cruise vanaf € 599 p.p.

MSC Meraviglia, het toekomstige vlaggenschip van MSC Cruises, zal vanaf zomer 2017 het pronkstuk van de Middellandse Zee zijn. Sta versteld van haar innovatieve faciliteiten zoals een flight-simulator,  een waterpark gelegen op twee verschillende dekken inclusief een touwbrugparcours over de achterkant van het schip! 

Met de MSC Meraviglia ontdekt u de parels van het Westelijke Middellandse Zeegebied. U heeft de mogelijkheid om in te schepen in Barcelona, Marseille of Genua. Napels, Messina en Malta worden tevens verkend tijdens deze vaarroute.

Vertrek vanuit Amsterdam vanaf € 649 p.p.

Ontdek het gemak en vertrek vanuit Amsterdam met de luxueuze MSC Preziosa langs de Noordzee. Verken de steden Hamburg, Le Havre (Parijs), Southampton en Zeebrugge vanuit uw achtertuin!

Tijdens deze vaarroute heeft u een dag op zee. Geniet van alle faciliteiten aan boord en breng bijvoorbeeld een bezoek aan de MSC Aurea Spa of de smaakvolle Eataly slowfoodkeuken.

Caribbean Cruise vanaf € 589 p.p.

Geniet het hele jaar door van de warmte van de Caribbean. Vertrek met de MSC Divina vanuit Miami en boek bijvoorbeeld een Oostelijke Caribbean cruise naar de Bahama’s, Puerto Rico en St. Maarten. Of kies voor een Westelijke Caribbean cruise naar de Bahama’s, Jamaica, Kaaiman Eilanden en Mexico!

De actie is geldig tot 28/02/2017 en onder voorbehoud van beschikbaarheid en wijzigingen.

Via het onderstaande zoekmenu treft u een selectie van het totale reguliere cruise-aanbod. Neem contact op met de Cruise-Specialisten en vraag naar de geselecteerde afvaarten die vallen onder deze aanbieding.

 

Zoek op kaart?