Seabourn maakt het verschil!

Er is veel keuze als het gaat om cruisen. Één ding is echter zeker: veel luxer dan bij cruisemaatschappij Seabourn wordt het niet.

Geniet aan boord van de persoonlijke luxe, stijlvolle suites, gastronomische hoogstandjes en de meest bijzondere plekken. Seabourn heeft veruit de jongste vloot van alle rederijen in het ultraluxe cruisesegment. De schepen van Seabourn onderscheiden zich door hun omvang: het zijn geen enorme resorts, maar ze zijn klein en intiem als een boetiekhotel. Hierdoor kan er op de meest bijzondere bestemmingen worden aangemeerd. Van massa is bij de rederij nooit sprake. De vloot bestaat uit 4 schepen.

De passagiers van Seabourn houden van reizen, luxe en avontuur. Het zijn levensgenieters die gewend zijn aan een hoog serviceniveau. De sfeer op de schepen is relaxed, casual en stijlvol. Er zijn veel internationale gasten, maar het merendeel is Amerikaans. De leeftijd van de passagiers varieert, afhankelijk van de bestemming en de lengte van de cruise, van 40 tot 70 jaar.

Gasten ervaren bij Seabourn het summum van persoonlijke service en worden compleet in de watten gelegd. Aan boord is alles op all-inclusive basis, dus ook de champagne, cocktails en uitstekende wijnen in alle bars en de zelfgekozen drank in de in-suite-bar. Bovendien zijn de maaltijden in alle restaurants, met culinaire hoogtepunten die niet onderdoen voor de wereldwijde toprestaurants, inbegrepen.
Fooien geven is niet nodig, het wordt zelfs niet verwacht.

Alle accommodaties aan boord van de Seabourn-schepen zijn suites. Van de suites van de Odyssey. Sojourn en Quest heeft 92 procent een priveveranda, waardoor je de hele dag – zonder andere gasten – van het uitzicht kunt genieten.

Seabourn Encore telt 300 suites, alle met veranda. De suites hebben een luxe inrichting en riante badkamer. De afmetingen van de suites op de Encore variëren van bijna 30m2 voor de standaardsuite, plus een privéveranda van maximaal 7m2, tot 143m2 voor de Grand Wintergarden Suites, met veranda’s van bijna 20m2.

Seabourn Nieuwsbrief

Bezoek de meest bijzondere plekken

Geniet aan boord van de persoonlijke luxe, stijlvolle suites en gastronomische hoogstandjes.

Bekijk de film over de rederij Seabourn. 

Een kleine greep uit het Seabourn aanbod: 

Afvaart 13mei EncoreAfvaart 13 mei 2017, 8 dgn vanaf € 3.299 p.p.

Afvaart 22jul QuestAfvaart 22 juli 2017, 13 dgn vanaf € 7.299 p.p.

afvaart 15aug EncoreAfvaart 15 augustus 2017, 11 dgn € 4.999 p.p.

Via het onderstaande zoekmenu kunt u cruises zoeken en boeken. Let op: dit is slechts een selectie van het totale cruise-aanbod. Cruise-Specialisten biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties wereldwijd. Neem voor nog meer cruise-mogelijkheden contact met uw Cruise-Specialist op.  

Seabourn logo

 

Zoek op kaart?