Welkom aan boord van de Club Med 2

Onze prachtige vijfmaster trakteert u op een luxe vakantie op het ritme van de golven en de zon.


Vaar in stijl en laat u verleiden door de duizenden gezichten van de Middellandse Zee. Blik op oneindig in een zee van blauw. Voel het warme zand van de Caribische stranden onder uw voeten en combineer uw cruise met een verblijf in een van onze resorts.

De zomer staat in het teken van de Middellandse Zee, terwijl wij in de winter door het turquoise water van de Caraïben varen en doen wij plaatsen aan in Cuba en varen wij koers naar de Nederlandse Antillen.

Fijn om te weten, is dat al onze hutten uitzicht hebben op zee. Op kun je heerlijk genieten van een cocktail in je ligstoel. Aan boord zijn twee restaurants waar u kunt genieten van gastronomische gerechten uit de Franse keuken. Ook aan boord van de Club Med 2 hanteren wij onze All Inclusive formule. Dit betekent dat u de hele dag en avond, niets extra betaalt voor de drankjes, m.u.v. bepaalde sterke dranken. Een zo zijn ook de fooien bij ons inbegrepen. 

 

Club Med2

4 goede redenen voor een cruise met de Club Med 2Club Med2

1 Spa of sport

Zin in een op maat gemaakt vakantie? Laat alles maar aan ons over!
Watersportliefhebbers kunnen windsurfen en waterskiën in ons watersportcentrum. Voor pure verwennerij verwijzen wij u naar een van onze vijf massagecabines in de Spa by Carita*.

2 Hijs de zeilen

De Club Med 2 biedt het beste van 2 werelden: een imposante vijfmaster met teakhouten bruggen en de 2.000m2 teakhouten buitendekken badend in stijlvolle Franse luxe. Laat u aangenaam verrassen door de gemoedelijke sfeer aan boord, want hier heeft u geen massagevoel! Droom weg bij een heerlijk glaasje champagne** en het prachtige uitzicht.

3 Elke morgen in een nieuwe panorama

’s Nachts varen wij naar een nieuwe bestemming die u in de ochtend als bevoorrechte toeschouwer mag ontdekken. Ga samen met uw reisgenoten op excursie* met een plaatselijke gids langs de mooiste plekjes in de Middellandse Zee of de Caraïben.

4 Stedentrip aan boord van de Club Med 2

Bent u opzoek naar een stedentrip? Waarom boekt u dan niet een mini cruise langs meerdere steden. Zo kunt u een minicruise bij ons boeken van bijvoorbbeld 4 nachten naar: Calvi, Bonifacio en Portofino.

Logo Club Med Let op: dit is slechts een selectie van het totale cruise-aanbod. Cruise-Specialisten biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties wereldwijd. Neem voor nog meer cruise-mogelijkheden contact met uw Cruise-Specialist op.  

Zoek op kaart?