Vaar met Holland America Line naar CUBA!

De eerste afvaart is tijdens de feestdagen.

Vanaf 22 december 2017 heeft u de mogelijkheid om met het schip ms Veendam een premium cruise naar Cuba te ervaren!

Gedurende een cruise van 8 dagen worden de Cubaanse havens van hoofdstad Havana en Cienfuegos bezocht. De 12 daagse reis bezoekt ook beide Cubaanse havens. Afhankelijk van de vertrekdag van de Cuba cruises, varen zij ook naar de Caribische havens van Montego Bay in Jamaica, George Town op Grand Cayman, Cozumel in Mexico en Key West in Florida. 

Havana / Cienfuegos
Het merendeel van de reizen bevat een lange stop in Havana zodat gasten het UNESCO Werelderfgoed gebied kunnen ontdekken en zichzelf kunnen onderdompelen in het grote aanbod van historische en culturele avonturen. Daarnaast biedt een stop in Cienfuegos de mogelijkheid voor een exclusief bezoek aan Trinidad, een UNESCO Werelderfgoed gebied in de Cubaanse provincie Sancti Spíritus. 

Explorations Central 
Aan boord zal de Cuba ervaring verrijkt worden door het Explorations Central programma (EXC). De EXC Gidsen brengen de bestemming tot leven met presentaties en EXC Talks waardoor gasten meer kennis krijgen over het grootste Caribische eiland. Daarnaast zijn EXC Port Guides gecreëerd voor de Cubaanse havens, EXC Ontmoetingen tonen de cultuur en geschiedenis van Cuba voorafgaand aan een bezoek aan de havens en er is nog veel meer. Daarnaast worden informatieve en culturele EXC Tours ontwikkeld in en rondom Havana en Cienfuegos met als highlight Trinidad, één van de best bewaarde historische plekken in het Caribisch gebied.

Hal naar Cuba

Cuba afvaarten

Holland America Line

Hal Cuba 8 dagen

8 Dagen authentiek Cuba vanaf € 899 p.p.

Hal Cuba 12 dagen

12 Dagen Cuba & de Westelijke Caribbean vanaf € 1.499 p.p.

Hal Cuba 13 dagen

13 Daagse KERST ontdekkingscruise naar Cuba (22/12) vanaf € 1.919 p.p.

De genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid & wijzigingen.

Neem voor meer informatie en een overzicht van alle speciaal geprijsde afvaarten contact met uw Cruise-Specialist op.

HAL logo

 

Zoek op kaart?