Celebrity Cruises®

De slogan van Celebrity Cruises is 'Modern Luxury Lives Here®': service op basis van gevoel én met oog voor detail en doen en laten zoveel als men wenst.

Daarom is men bij Celebrity Cruises altijd op zoek naar details om de perfecte vakantie nog te verbeteren. Niet voor niets valt de rederij regelmatig in de prijzen in de categorie grote 5-sterren schepen uitgereikt door Condé Nast Traveler Readers' Choice Awards, waar reizigers zelf hun winnaar kiezen.

Alle schepen van de rederij bieden ‘Celebrity Life®’ aan. Deze formule staat voor proeven, ontdekken en verjongen.

De rederij is ook innovatief: men kan in diverse restaurants bestellen met een iPad® en er is een uitgebreid en continu wisselend aanbod van smakelijke, stimulerende en verjongende programma’s, zoals champagne high tea, kookworkshops en yogalesssen waar u aan kunt deelnemen.

Stijlvolle schepen
De Celebrity schepen beschikken over lichte ruimtes en een strak design. De nieuwste schepen (Solstice®-klasse) hebben zelfs een echt grasveld in de Lawn Club. De stijlvol ingerichte schepen en hutten zorgen ervoor dat gasten zich heerlijk op hun gemak voelen. Ook op de iets oudere schepen uit de Millennium®-klasse zijn diverse innovaties uit de Solstice-klasse doorgevoerd. Denk hierbij aan de Celebrity iLounge met Apple-werkplekken, de specialiteitenrestaurants Blu en de Aqua Class hutten.

Culinair
Aan alle maaltijden wordt veel zorg besteed. De Millennium Class en Solstice Class schepen bieden de mogelijkheid tot “specialty dining”. Dit is een alternatief voor het diner in het hoofdrestaurants, de gerechten worden aan tafel bereid. Van een pizza in de hut tot een diner in een van de specialiteitenrestaurant Murano, Tuscan Grille of Qsine (enkel op Solstice Class schepen) alles is mogelijk.Celebrity nieuwsbrief

Alle actuele acties van Celebrity Cruises op een rij!

Go Big, Better, Best met Celebrity Cruises!

Celebrity Cruises heeft het Go Big, Better, Best prijsprogramma. Bij het reserveren vanaf een buitenhut of hogere hutcategorie met vertrek vanaf 01 februari 2017 t/m 30 april 2019 wordt dit programma op geselecteerde afvaarten aangeboden.

Go Big: 1 gratis extra waarbij u kunt kiezen uit het Classic Drankenpakket of een boordtegoed van $150.00 per persoon.
Go Better: 2 extra’s waarvan 1 gratis en 1 tegen een vast bedrag van € 15.00 per persoon per nacht. U ontvangt dan het Classic drankenpakket en het boordtegoed van $150.00 per persoon.
Go Best: 4 extra’s waaronder gratis fooien, onbeperkt internet, het boordtegoed van $150.00 per persoon en een upgrade van het Classic drankenpakket naar het Premium drankenpakket. De toeslag voor dit pakket bedraagt € 40.00 per persoon per nacht. 

Better Savings bij Celebrity Cruises

Wilt u voor de beste prijs cruisen en geen gebruik maken van extra’s? Boek en bevestig dan uiterlijk 31 maart 2017 een geselecteerde Celebrity Cruises afvaart en profiteer van een korting oplopend tot € 450.00 per persoon.

Celebrity’s Lente Voordeel

Boek en bevestig uiterlijk 31 maart 2017 een geselecteerde Celebrity cruise en profiteer van korting oplopend tot € 200.00 per persoon, wanneer u een verblijf in een buitenhut of hogere hut categorie reserveert ontvangt u de twee extra’s vanuit het Go Better programma! Kies uit gratis fooien, Classic drankenpakket, onbeperkt internet of boordtegoed van $150.00 per persoon.

Upgrade uw buitenhut naar een balkonhut op Celebrity Solstice® Alaska cruises!

Boek en bevestig uiterlijk 03 april 2017 een geselecteerde Alaska 2017 afvaart en verblijf in een balkonhut voor de prijs van een buitenhut. Deze actie is eventueel combineerbaar met de Go Better actie waarbij u uit twee extra’s kunt kiezen. 

De vermelde acties zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Logo Celebrity

Neem voor meer informatie contact met uw Cruise-Specialist op. 

Zoek op kaart?