Ready to Cruise

Holland America Line

Al onze vaarroutes bieden de juiste balans tussen dagen vol actie in havens en ontspannende dagen op zee, plus meer tijd en overnachtingen in geselecteerde steden. Wij bieden ook meer overnachtingen aan het begin en einde van onze cruises zodat u een dag extra kunt doorbrengen in steden zoals Barcelona, Venetië en Rome, en het schip als hotel kunt gebruiken.

HAL nieuwsbrief mrt

Ontdek Venetië: uw ogen houden u voor de gek als u dichterbij komt. Een complete stenen stad van torens en koepels lijkt op het water te drijven. Het lijkt of u niet goed ziet, maar u bent nu te veel betoverd om om te keren. Cruise naar Venetië met Holland America Line en begin op uw gemak. Neem een bicerin, een warme mix van espresso, chocolade en volle melk. Loop daarna naar buiten naar de vorstelijke zuilengalerijen en de terrasjes van het Piazza San Marco. Venetië heeft 117 eilanden en talloze verhalen over macht, verlangen en overwinning. 

Ontdek Barcelona: Barcelona is een fusie van het oude, het modernistische en Gaudi. De stad is tegenwoordig een wereldhoofdstad voor handel, mode, cultuur en zon (die schijnt in deze stad ongeveer 300 dagen per jaar). Cruisebezoekers beginnen het beste met een wandeling over Las Ramblas, de glorieuze door bomen overschaduwde hoofdstraat in het hartje van de stad. Verover een stukje zand op één van de stadsstranden. Maar vooral om te zien wat de visionaire architect Antoni Gaudi heeft gemaakt. Zeven van zijn creaties zijn door UNESCO uitgeroepen tot werelderfgoed, waaronder La Sagrada Familia, het Park Guell en Casa Mila. 

Ontdek Dubrovnik: Tegenwoordig is Dubrovnik, dat staat op de werelderfgoedlijst van UNESCO, een ommuurde middeleeuwse stad met geplaveide straatjes, rode terracotta daken en groepjes gebouwen, hoog boven de Adriatische Zee. Maak een wandeling door de eeuwen heen, langs de barokke kerk St. Blasius, het Sponza-paleis uit de Renaissance, het gotische Paleis van de Rector en andere geweldige staaltjes van bouwkunst. Maak voor een spectaculair uitzicht over de stad een rit met de net gerestaureerde kabelbaan naar de top van de berg Srdj. Vaar langs de stadsmuren en verder naar het Fort van St. Laurentius en het eiland Lokrum, waar Richard Leeuwenhart schipbreuk leed. Ga naar de Konavie-vallei en leer de traditionele zijden draad te maken, of proef van de beste wijnen van de regio in Komaji. 

Of u nu voor het eerst een reis maakt naar de Middellandse Zee en iconische bezienswaardigheden wilt zien of er al eerder bent geweest en hoopt bestemmingen die zelden bezocht worden te kunnen ontdekken - Holland America Line biedt de cruisevakantie in de Middellandse Zee waarop u hebt gewacht.

Selectie afvaarten Ready to Cruise

Tot USD 600 boordtegoed per hut en GRATIS vlucht en transfer!

Ready to Cruise actie:

Boek voor 01 juni 2017 en ontvang:

  • zakgeld tot 600 USD per hut
  • suites ontvangen extra 100 USD internet credit per suite
  • inclusief vluchten & transfers (onder voorbehoud van beschikbaarheid/wijzigingen bij de luchtvaartmaatschappijen)

 

11 Dagen Adriatische Droom met ms Westerdam
Data: 15 augustus 2017 vanaf  € 1.699 p.p. Afvaart HAL


13 Dagen Verkenningsreis naar het Middellandse Zeegebied met ms Westerdam
Data: 04 juni, 22 juli & 8 september 2017 vanaf € 1.799 p.p. Afvaart Rome - Barcelona


14 nachten Bourgondische Ontdekkingscruise met het schip ms Prinsendam
Data: 21 september 2017 vanaf € 1.999 p.p. Afvaart Amsterdam - Barcelona


De genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid & wijzigingen.

Neem voor meer informatie en een overzicht van alle Ready to Cruise afvaarten contact met uw Cruise-Specialist op.

HAL logo

 

Zoek op kaart?