Mein Schiff – TUI Cruises

Premium All Inclusive cruises

Gun uw spaarrekening ook eens vakantie!

Wat als een droom klinkt, wordt aan boord van de Duitstalige Mein Schiff vloot waarheid!

Met het Premium All Inclusive programma zijn de meeste maaltijden, meer dan 100 merkdrankjes en ook de fooien inclusief. Theoretisch gezien kunt u zonder nog een cent te betalen na een fantastische cruise ontschepen!

De vloot van TUI bestaat uit 6 schepen met 4 of 5 sterren, aan boord geniet u van een hoog service niveau. De stijlvol ingerichte hutten laten u tijdens uw cruise thuis voelen.

Geniet van overheerlijke specialiteiten restaurants, zoals Cliff 24 met heerlijke grillgerechten en het hoofdrestaurant Atlantik met een uitgebreide menukaart.

Komt tot rust in de uitgebreide spa of maakt u liever gebruik van de vele sportfaciliteiten? In de avond geniet u van een drankje in een van de bars of lounges, waagt u een gokje in het casino of u geniet van een schitterende musical in het theater!

TUI Cruises - Mein Schiff 

Speciaal voor u geselecteerd:

12 Daagse Cruise Canarische eilanden en Middellandse zee
Schip: Mein Schiff 2 vanuit Mallorca

Data: tussen 2 november 2017 en 25 maart 2018

Ontdek tijdens de route Middellandse zee inclusief Canarische eilanden, 2 fantastische bestemmingen tijdens één reis! Uw Mein Schiff cruise brengt u vanaf Mallorca naar de schitterende Canarische eilanden en onderweg bezoekt u indrukwekkende steden als Barcelona.

Mein Schiff Middellandse zee incl. de Canarische eilanden

Vanaf prijs per persoon*:
2-persoons binnenhut € 895 p.p.
2-persoons buitenhut € 1.095 p.p.
2-persoons balkonhut € 1.345 p.p.

* Actuele prijs voor afvaart op 29/01/2018 en 09/02/2018

Deze cruise is ook als pakket cruise inclusief vlucht en transfers ter plaatse vanuit Dusseldorf of Keulen te boeken vanaf € 1.145 p.p.
Uiteraard stellen wij ook graag de reis voor u samen inclusief vluchten vanuit Nederland of België

Cruise-Specialisten biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties wereldwijd. Neem voor nog meer cruise-mogelijkheden contact met uw Cruise-Specialist op. 

Zoek op kaart?