Club Med 2 studiereis   

20 - 24 Juni 2017

Route: Nice – Calvi – Bonifacio – Portofino – Nice 

Dit schip heeft al mijn verwachtingen overtroffen. Vanaf het inschepen tot aan het ontschepen is het een feestje aan boord. Het uiterst vriendelijk personeel zorgt ervoor dat er tijdens de cruise aan niets ontbreekt.

Alles is inclusief; maaltijden, drankjes (zelfs Champagne!) en zelfs de watersporten zoals waterskiën, suppen, zeilen staan gratis tot de klant ter beschikking.

Ondanks dat het al een ouder schip is heeft het ruime hutten met alle faciliteiten die de nieuwste cruiseschepen ook hebben.

Er zijn twee a-la-carte restaurants waarbij één buiten is gelegen, vooral in hoogzomer is dit heerlijk.

Studiereis Club Med 2

Neem contact op met onze
Cruise-Specialisten
Vul het contactformulier in
wij nemen contact met u op

Studiereis Club Med 2

Het entertainment aan boord ’s avonds wordt door het personeel gedaan en is elke avond weer verrassend. Daarna draait er een dj achterop het schip waarbij het feest door gaat tot laat in de nacht.

In het voorseizoen zijn er 3- en 4-daagse routes te boeken in de Middellandse Zee waarbij leuk kleine plaatsjes worden aangedaan die door de grotere cruiseschepen niet worden bezocht. Hierdoor is het niet druk aan wal. In het hoogseizoen vaart het schip een 8-daagse route in de Middellandse Zee. ’s Winters vaart het schip in het Caraibisch gebied.

Ik wil Club Med bedanken dat ik zelf dit schip heb mogen ervaren en kan het iedereen aanraden!

Klik voor meer informatie over Club Med 2 hier.

Studiereis Club Med 2

Tertia van der Voort

Zoek op kaart?