Trouwen aan boord & honeymoon

Wie droomt hier niet van?

Trouwen aan boord & honeymoon

Romantischer kan het niet…… trouwen aan boord van een cruiseschip!

Na het ja-woord op een prachtige locatie geniet u direct van de huwelijksreis aan boord. Trouwt u in de wedding chapel aan boord of liever op een van de bijzondere bestemmingen die u met het schip aandoet?
Hieronder geven wij u meer informatie over de diverse mogelijkheden.

Trouwen aan boord & honeymoon

Trouwen aan boord: officieel huwelijk op volle zee

Bijna elk schip heeft een wedding chapel waar de ceremonie kan worden gehouden. Trouwen aan boor (op volle zee) is maar bij enkele rederijen mogelijk, dit heeft te maken met het rechtsgeldig maken van de documenten.

Bij de volgende rederijen is trouwen op volle zee mogelijk:
Azamara Club Cuises
Celebrity Cruises
Cunard
Hapag Lloyd
Princess Cruises
Royal Caribbean
TUI Cruises - Mein Schiff

Trouwen aan boord terwijl schip ligt aangemeerd

Bij de meeste rederijen kunt u alleen trouwen als het schip ligt aangemeerd. U trouwt dan volgens het recht van het desbetreffende land.

Trouwen aan wal

Uiteraard is het ook mogelijk om op een romantische locatie aan wal te trouwen. Indien u aan land trouwt regelt de rederij ook het vervoer en de locatie aan land, champagne, taart, diner etc. De mogelijkheden zijn altijd afhankelijk van rederij, route en de regels van het land. U trouwt  volgens het recht van het desbetreffende land.

Trouwen aan boord: wie voltrekt het huwelijk?

Aan boord wordt de ceremonie door niemand minder dan de kapitein voltrokken! Kiest u ervoor om aan land te trouwen dan wordt het huwelijk voltrokken door de lokale ambtenaar van de burgerlijke stand.

Wat wordt er geregeld als u trouwt aan boord?

Alles kan van A tot Z geregeld worden: bloemen, champagne, trouwfoto’s, bruidstaart, receptie, make-up, kapsel, etc.
De meeste rederijen hebben aan boord een wedding/eventplanner die zorgt voor een onvergetelijke dag!

Trouwen aan boord & honeymoon

Kunnen familie en vrienden ook mee voor een huwelijk aan boord?

Uiteraard is dit mogelijk! Wilt u het liefste met zijn tweetjes trouwen of familie en vrienden erbij? Uw Cruise-Specialist regelt het!

Papierwerk bij een huwelijk aan boord

Bij een officieel huwelijk in het buitenland hoort natuurlijk aardig wat papierwerk. Uw Cruise-Specialist assisteert u hier graag bij.

Renew of Vows

Bent u al getrouwd en wilt u uw huwelijk geloften opnieuw uitspreken? Ook dat is mogelijk. Aan boord heeft u de kans uw liefde opnieuw te bezegelen tijdens een ceremonie die begeleid wordt door een officier.

Honeymoon

Uiteraard kunt u er ook voor kiezen in Nederland te trouwen of vlak voor vertrek van de cruise in de vertrekhaven. Vervolgens maakt u een heerlijke cruise! Een cruise is een prachtige huwelijksreis waarbij u onbezorgd van elkaar kunt genieten en heerlijk wordt verwend door de bemanning. Één ding is zeker…… uw huwelijksreis wordt een onvergetelijke herinnering. Daar zorgen de bemanningsleden en uw persoonlijke hutsteward wel voor!

Trouwen aan boord & honeymoon

Neem contact op met onze
Cruise-Specialisten
Vul het contactformulier in
wij nemen contact met u op

Zoek op kaart?