Vanaf juni 2018 komt het nieuwste schip van NCL in de vaart

Dit schip is nu al te boeken en biedt ook studiohutten voor alleenreizenden tegen scherpe tarieven.

Er zijn wekelijkse vertrekken naar Alaska vanuit Seattle. De route bestaat, naast het cruisen langs prachtige gletsjers, uit stops in Ketchikan, Juneau, Skagway en Victoria. De twee observatie lounges aan boord, met 180 graden uitzicht zijn ideaal om walvissen te spotten en te genieten van de natuur in Alaska. 

Norwegian Cruise Line heeft het entertainmentaanbod op haar 16e cruiseschip in de vloot, Norwegian Bliss, gepresenteerd.

De hoofdact in het Bliss Theater wordt de Broadway-musical Jersey Boys! De show, waarin de hitmuziek van Frankie Valli & The Four Seasons centraal staat, gaat over 4 kinderen die zich van de straten van Newark opwerken tot sterren. Alle hits waaronder ‘Sherry’, ‘Big Girls Don’t Cry’, ‘Oh What A Night’, ‘Can’t Take My Eyes Off You’ zullen voorbij komen.

Norwegian Bliss Jersey Boys
Alibi is een nieuw exclusief concept aan boord van de Norwegian Bliss en een comedy- en nachtclub ineen. 6 Avonden per week zullen er optredens door standup comedians worden verzorgd. Deze shows zijn voor gezinnen en volwassenen geschikt. Vanaf 22.00 uur veranderd Alibi in een hippe nachtclub met dansvloer, LED-discoverlichting en een DJ.

Uiteraard kunt u ook dansen in The Cavern Club, een lounge met live rock & roll optredens en een Beatles cover band.

Happy Hour Prohibition- The Musical is een 1 uur durende show waarbij de gasten genieten van speciale cocktails. De show wordt op geselecteerde avonden uitgevoerd als een happy hour pre-dinner show. Maar ook 1 keer per cruise voor volwassenen in de Alibi Comedy & Nightclub.

Meer informatie over het schip volgt snel!

Neem voor meer informatie contact met uw Cruise-Specialist op.

Norwegian Bliss

Bekijk hier de film van het schip Norwegian Bliss.

 

 

Zoek op kaart?