De kleine luxe schepen van Azamara Club Cruises bewijzen dat groot niet altijd beter hoeft te zijn. De schepen van Azamara Club Cruises zijn gemaakt om in 's werelds meest afgelegen havens te kunnen aanleggen.

De kleine luxe schepen van Azamara Club Cruises bewijzen dat groot niet altijd beter hoeft te zijn. De schepen van Azamara Club Cruises zijn gemaakt om in 's werelds meest afgelegen havens te kunnen aanleggen. Bij Azamara ligt de focus op 'Longer Stays & More Overnights”', oftewel langere en meerdaagse verblijven in havens en dus meer tijd voor u om de cultuur en het nachtleven van een bestemming te ontdekken.

Azamara Club Cruises hanteert de slogan: 'You'll love where we take you®', en dit is absoluut ook van toepassing op het uitgebreide aanbod excursies. Onder de noemer AzAmazing Evenings Events® bieden zij tijdens elke cruise een gratis avondexcursie aan; denk aan exclusieve muziek- en balletvoorstellingen of een (polo)sportevenement. Dit is echt een uniek concept van Azamara Club Cruises. Het all-inclusive concept, diverse diner mogelijkheden, uitstekende service en een intieme omgeving maken een vakantie aan boord van Azamara Club cruises uniek.

Intieme schepen
Aan boord van de vier intieme schepen van Azamara Club Cruises worden, op weg naar de volgende bestemmingen, diverse lezingen verzorgd. Het entertainment programma aan boord is voor een optimale sfeerbeleving op de bestemmingen afgestemd. Uiteraard wordt u intussen op uw wenken bediend. De maximaal 700 passagiers zorgen voor een intieme, ongedwongen en luxe sfeer. Wellness en fitness mogen natuurlijk niet ontbreken. 

Hutten en suites
Azamara biedt u de mogelijkheid om uit vier verschillende hut types te kiezen; binnenhutten, buitenhutten, buitenhutten met balkon en suites. De hutten zijn geschikt voor maximaal 4 personen. Bij de luxe suites zijn veel extra’s inclusief, zoals: Engelse butler service, prioriteit in- en ontscheping en dagelijks hapjes in de hut tussen 16:00 en 18:00 uur. 

Gastronomie
Alle maaltijden in het hoofd- of buffetrestaurant zijn inclusief. De twee specialiteitenrestaurants (tegen bijbetaling) zijn: Prime C, het Steak House en Aqualina met Mediterrane vis specialiteiten. Voor gasten die verblijven in een suite zijn deze twee restaurants in de reissom inbegrepen. 

Azamara Club Cruises


Azamara Club Cruises is de ideale rederij voor: 

  • Ervaren cruisers en reizigers geïnteresseerd in wereldwijde cruises aan boord van kleine intieme schepen
  • Reizigers met belangstelling in lokale culturen aangezien de rederij de bestemming centraal stelt


Bijzonderheden Azamara Club Cruises

Dinerzittingen
Open zitting.

Drankprijzen: all-inclusive
U kunt genieten van de all-inclusive formule; bronwater, frisdrank, specialiteiten koffie en thee, huiswijn, internationale bieren en geselecteerde standaard sterke drank tijdens de openingstijden van de bars, lounges en restaurants zijn reeds bij de reissom inbegrepen.

Extra inclusief:
AzAmazing Evenings Events®: Tijdens elke cruise één gratis avondexcursie; denk aan exclusieve muziek- en balletvoorstellingen of een (polo)sportevenement.
Dit is niet inclusief op transatlantische overochten en cruises korter dan 7 nachten.

Fooienbeleid
Fooien zijn inbegrepen.

Kledingadvies
Overdag vrijetijdskleding en 's avonds informeel. Na 18.00 uur is het dragen van spijkerbroek, korte broek en T-shirt in de restaurants niet toegestaan. Klik hier voor meer informatie

Kinderfaciliteiten
De minimumleeftijd voor kinderen is 6 maanden. Op een aantal afvaarten, met name trans-Atlantische, 12 maanden. De rederij is niet specifiek ingesteld op kinderen, daarom zijn er geen kinderfaciliteiten.

Alleenreizende
De toeslag is afhankelijk van de gekozen hutcategorie en afvaart.
Neem contact op Naar contactformulier

Via het onderstaande zoekmenu kunt u cruises zoeken en boeken. Let op: dit is slechts een selectie van het totale cruise-aanbod. Cruise-Specialisten biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties wereldwijd. 

Azamara logo 

 

Zoek op kaart?