Carnival Cruise Line is een toegankelijke rederij met name voor families die een plezierige vakantie willen.

Een cruise met Carnival Cruise Line is een perfect alternatief voor een pakketreis naar een zonbestemming. Het is afwisselend, onvergetelijk en zeer goed betaalbaar. De vloot van Carnival Cruise Line bestaat uit maar liefst 25 schepen en vaart zeker niet alleen in het Caribisch Gebied. Andere vaargebieden zijn de Middellandse Zee, Alaska, Canada en New England. De slogan van Carnival Cruise Lines is 'fun for all, all for fun'. Plezier voor íedereen; daar draait het om. Carnival Cruise Line weet een ultiem vakantiegevoel te creëren bij haar gasten waarover nog lang wordt nagesproken.

De schepen
Carnival is met zijn 25 schepen de grootste rederij ter wereld! De schepen zijn van 3*+ tot 4* en van 2052 passagiers tot 3954 passagiers. De grote en moderne schepen worden vaak betiteld als funships. Deze populaire rederij heeft een uitgebreide vloot van innovatieve nieuwe cruiseschepen. Carnival pakt zijn dingen graag groots aan, dit zie je terug in de faciliteiten en service. Zwembaden met glijbanen (WaterWorks), Cloud 9 Spa, een IMAX theater en een unieke SkyRide en SkyCourse zijn hier voorbeelden van. 's Avonds worden spectaculaire shows opgevoerd en kunt u genieten van fantastisch Amerikaans entertainment.

Hutten
Van binnenhutten tot luxueuze suites....Carnival heeft het allemaal.
Na een heerlijke dag aan land verblijft u in een ruime en comfortabele hut met het Carnival Comfort Bed slaapsysteem. U slaapt op uitstekende kwaliteit matrassen met een zacht dekbed en een kussen met een chocolaatje erop.

Culinair genieten
Er is een grote keuze aan restaurants van à la carte tot buffet, dus ook op culinair gebied kunt u heerlijk genieten!
Van pizza tot sushi, dineren in de Mongolische wok of in het steakhouse.....bij Carnival is het allemaal mogelijk.
Naast "vaste" dinertijden kunt u ook kiezen voor "Your Time Dining". Tussendoortjes zijn in de hamburgerstent, bij Swirls of in de koffiebar te verkrijgen.

Camp Carnival
Aan boord van de Carnival schepen verblijven opvallend veel jonge gasten. Speciaal voor hen zijn er de kidsclubs Camp Carnival, Circle C en Club 02. Op de schepen worden veel activiteiten georganiseerd, films uitgezonden en de oudere kinderen kunnen naar de tienerdisco. In de havens kunnen de tieners (met toestemming van de ouders) mee met speciale tiener excursies.

Carnival rederij

Carnival Cruise Lines is de ideale rederij voor:

• Gezinnen met kinderen
• First time cruisers
• Liefhebbers van fun en entertainment

Bijzonderheden Carnival Cruise Lines:

Dinerzittingen
18.00 uur & 20.15 uur & open zitting.

Drankprijzen (indicatieprijzen)
Frisdrank v.a. $1,95
Bier v.a. $4,95
Wijn glas v.a. $5,75
Wijn fles v.a. $30,00
Water per fles $1,95
Whisky etc. v.a. $5,50
Cocktail v.a. $8,75

U kunt aan boord diverse drankpakketten kopen. Bottomless Bubbles is een non-alcoholisch drankenpakket en kost $6 p.p.p.n. (kinderen t/m 17 jaar betalen $4,50 p.p.p.n). Cheers is het alcoholisch drankenpakket voor cruises van 7 dagen of langer en kost $49,95 p.p.p.n. Alle prijzen zijn exclusief de servicetoeslag van 15% en onder voorbehoud van wijzigingen

Fooienbeleid
De fooien worden automatisch op uw hutrekening bijgeschreven. Voor de binnen-, buiten- en balkonhutten betaald u $13,99 p.p.p.n. Gasten in suites betalen $15,99 p.p.p.n. Voor cruises vanuit Barbados geldt dat u de fooien verplicht vooraf dient te voldoen.
Vaart het schip in Spaanse en/of Italiaanse wateren, dan is een extra BTW van toepassing op alle producten en diensten.

Kledingadvies
Overdag vrijetijdskleding en 's avonds smart casual of informal, formal mag maar is niet verplicht. Klik hier voor meer informatie.

Kinderfaciliteiten
Kinderen vanaf 6 maanden kunnen met Carnival meevaren. Voor transatlantische cruises en cruises naar Zuid-Amerika en Hawaii is de minimum leeftijd 12 maanden. Het activiteitenprogramma voor kinderen heet "Camp Carnival" en is voor de leeftijdsgroep van 2 tot 12 jaar, onderverdeeld in drie categorieën. Tieners van 12 tot 14 jaar en van 15 tot 17 jaar hebben ook een eigen programma.

Alleenreizenden
U betaalt een toeslag van 100% (alleen cat.1A 50%) op het basis 2-persoonstarief.
Neem contact op met onze
Cruise-Specialisten
Vul het contactformulier in
wij nemen contact met u op

Via het onderstaande zoekmenu kunt u cruises zoeken en boeken. Let op: dit is slechts een selectie van het totale cruise-aanbod. Cruise-Specialisten biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties wereldwijd. 

Logo Carnival

 

Zoek op kaart?