De slogan van Celebrity Cruises®  is 'Modern Luxury Lives Here®': service op basis van gevoel én met oog voor detail en doen en laten zoveel als men wenst.

Daarom is men bij Celebrity Cruises altijd op zoek naar details om de perfecte vakantie nog te verbeteren. Niet voor niets valt de rederij regelmatig in de prijzen in de categorie grote 5-sterren schepen uitgereikt door Condé Nast Traveler Readers' Choice Awards, waar reizigers zelf hun winnaar kiezen.

Celebrity Cruises is de enige grote rederij met cruises naar de Galapagos eilanden met het expeditieschip Celebrity Xpedition®. Alle schepen van de rederij bieden ‘Celebrity Life®’ aan. Deze formule staat voor proeven, ontdekken en verjongen.

De rederij is ook innovatief: men kan in diverse restaurants bestellen met een iPad® en er is een uitgebreid en continu wisselend aanbod van smakelijke, stimulerende en verjongende programma’s, zoals champagne high tea, kookworkshops en yogalesssen waar u aan kunt deelnemen.

Stijlvolle schepen
De Celebrity schepen beschikken over lichte ruimtes en een strak design. De nieuwste schepen (Solstice® -klasse) hebben zelfs een echt grasveld in de Lawn Club. De stijlvol ingerichte schepen en hutten zorgen ervoor dat gasten zich heerlijk op hun gemak voelen. Ook op de iets oudere schepen uit de Millennium-klasse zijn diverse innovaties uit de Solstice-klasse doorgevoerd. Denk hierbij aan de Celebrity iLounge met Apple-werkplekken, de specialiteitenrestaurants Blu en de Aqua Class hutten.

Hutten
Op de Celebrity schepen heeft u een ruime keus qua hut categorieën. Naast de binnenhutten, buitenhutten en balkonhutten zijn er ook Conciërge- en Aqua Class hutten. Voor meer ruimte is er tevens een breed aanbod luxe suites.

Culinair
Aan alle maaltijden wordt veel zorg besteed. De Millennium®  Class en Solstice®  Class schepen bieden de mogelijkheid tot “specialty dining”. Dit is een alternatief voor het diner in het hoofdrestaurants, de gerechten worden aan tafel bereid. Van een pizza in de hut tot een diner in een van de specialiteitenrestaurant Murano, Tuscan Grille of Qsine, alles is mogelijk.

Celebrity rederij info

Celebrity Cruises is de ideale rederij voor:

  • Reizigers die service en kwaliteit belangrijk vinden voor een passende prijs.
  • Cruises met moderne luxe en een stijlvol design
  • Wereldwijde geïnspireerde en bekroonde keuken


Bijzonderheden Celebrity Cruises

Dinerzittingen
18.15 uur & 20.30 uur & open zitting (Celebrity Select Dining).

Drankprijzen

Always included!

Vanaf dinsdag 17 novemer 2020 is elke Celebrity cruise inclusief Wifi, drankjes en fooien!

Fooienbeleid
Inclusief

Kledingadvies
Overdag vrijetijdskleding en 's avonds smart casual of formal. Celebrity Expedition kent alleen een informeel kledingadvies.
Klik hier voor meer informatie.

Kinderfaciliteiten
Kinderen vanaf 6 maanden kunnen meevaren. Voor transatlantische, transpacific en bepaalde Zuid-Amerika cruises en cruisetours is de minimum leeftijd 12 maanden. Voor kinderen van 3 tot 17 jaar worden diverse sport- en spelactiviteiten georganiseerd.

Alleenreizende
U betaalt een toeslag van 100% op het basis 2-persoonstarief.
Neem contact op met onze
Cruise-Specialisten
Vul het contactformulier in
wij nemen contact met u op

Via het onderstaande zoekmenu kunt u cruises zoeken en boeken. Let op: dit is slechts een selectie van het totale cruise-aanbod. Cruise-Specialisten biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties wereldwijd. 

Celebrity logo

 

Zoek op kaart?