'Modern Luxury Lives Here®': service op basis van gevoel én met oog voor detail en doen en laten zoveel als men wenst. Dit is waar Celebrity Cruises voor staat en waar ze naar streven, elke afvaart weer.

Daarom is men bij Celebrity Cruises altijd op zoek naar details om de perfecte vakantie nog te verbeteren. De rederij valt dan ook niet voor niets regelmatig in de prijzen, in de categorie ‘Grote 5-sterren schepen’. Deze prijs wordt uitgereikt door Condé Nast Traveler Readers’ Choice Awards, waar de reizigers de winnaar kunnen kiezen.

Celebrity Cruises is de enige grote rederij met cruises naar de Galapagos eilanden met het expeditieschip Celebrity Xpedition®. Alle schepen van de rederij bieden ‘Celebrity Life®’ aan. Deze formule staat voor proeven, ontdekken en verjongen.

De rederij is ook innovatief: men kan in diverse restaurants bestellen met een iPad® en er is een uitgebreid en continu wisselend aanbod van smakelijke, stimulerende en verjongende programma’s. U kunt bijvoorbeeld deelnemen aan een champagne high tea, kookworkshops en yogalessen.

Stijlvolle schepen
De Celebrity schepen beschikken over lichte ruimtes en een strak design. Bij de nieuwste klasse, de Edge-klasse, is er gekozen voor een revolutionair en modern interieur. De Celebrity Apex, de Celebrity Beyond en binnenkort ook de Celebrity Ascent zijn de nieuwste schepen in deze klasse. In deze klasse zijn de openluchtruimtes uitgebreid, zodat je echt kan genieten van de zon, de zee en de horizon. Dé eye-opener van deze klasse is de Magic Carpet. Hier dineer je (met reservering) terwijl je “zweeft” boven de zee, waardoor je een adembenemend uitzicht hebt over de horizon.

Hutten
Op de Celebrity schepen heeft u een ruime keus aan hut categorieën. Naast de binnenhutten, buitenhutten en balkonhutten zijn er ook Conciërge- en Aqua Class hutten. Voor meer ruimte is er tevens een breed aanbod luxe suites.

Culinair
Aan alle maaltijden wordt veel zorg besteed. Aan boord van de schepen is er de mogelijkheid tot “specialty dining”. Dit is een alternatief voor het diner in het hoofdrestaurant. Van een pizza in de hut tot een diner in een van de specialiteitenrestaurants Murano, Tuscan Grille of Qsine, alles is mogelijk.

Celebrity rederij info

Celebrity Cruises is de ideale rederij voor:

  • Reizigers die service en kwaliteit belangrijk vinden voor een passende prijs.
  • Cruises met moderne luxe en een stijlvol design
  • Wereldwijde geïnspireerde en bekroonde keuken


Bijzonderheden Celebrity Cruises

Dinerzittingen
18.15 uur & 20.30 uur & open zitting (Celebrity Select Dining).

Drankpakketten
Bij Celebrity Cruises zijn drankjes inbegrepen in de prijs van je cruise. Afhankelijk van welke hutcategorie je boekt ontvangt u een minder of uitgebreider drankpakket. Het is ook mogelijk om een cruise only tarief te boeken, waarbij dranken niet zijn inbegrepen. U kan dan zelf een pakket kiezen. Celebrity Cruises heeft verschillende drankenpakketten:

Classic Package (69 USD p.p.p.d.): geselecteerde sterke drank, bieren, cocktails, likeurtjes tot een waarde van $9 per stuk. Speciale koffie en thee, non-alcoholische drankjes, flessen water en softdrinks. Inclusief 15% korting op flessen wijn.
Premium Package (84 USD p.p.p.d.): Classic Package + premium merken van sterke drank, cocktails, wijn per glas, bier. Ook speciale koffie en thee. Inclusief 20% korting op flessen wijn.
Classic Non-Alcoholic Package (18 USD p.p.p.d.): blikjes en losse softdrinks, sapjes, water, speciale koffie en thee.
Premium non-alcoholic package (25 USD p.p.p.d.): water, specaliteitenkoffie en thee, non-alcholische frozen drankjes, Red Bull Energy Drink, kokoswater en Vitaminwater.
Soda Drink Package (9 USD p.p.p.d.): blikjes en softdrinks uit glas.

Fooienbeleid
Inclusief (behalve bij het non-perk tarief, dus tarief zonder extra's)

Kledingadvies
Overdag vrijetijdskleding en 's avonds smart casual of formal. Celebrity Expedition kent alleen een informeel kledingadvies.
Klik hier voor meer informatie.

Kinderfaciliteiten
Kinderen vanaf 6 maanden kunnen meevaren. Voor transatlantische, transpacific en bepaalde Zuid-Amerika cruises en cruisetours is de minimum leeftijd 12 maanden. Voor kinderen van 3 tot 17 jaar worden diverse sport- en spelactiviteiten georganiseerd.

Alleenreizende
U betaalt een toeslag van 100% op het basis 2-persoonstarief.
Neem contact Naar contactformulier

Via het onderstaande zoekmenu kunt u cruises zoeken en boeken. Let op: dit is slechts een selectie van het totale cruise-aanbod. Cruise-Specialisten biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties wereldwijd. 

Celebrity logo

 

Zoek op kaart?