Celebrity Edge

Nieuw in de vaart!

Hutten die transformeren
Nieuwe revolutionaire hutten zorgen voor het wegvallen van grenzen tussen hut en balkon. De nieuwe Edge hutten introduceren een zogenaamde Infinite Veranda. De volledige hut kent geen drempels, van het moment van binnenkomen tot aan de rand van het water. Eén druk op de knop stelt de gasten in staat te kiezen voor een seperaat balkon of een ruimte waarin de veranda onderdeel is van de accommodatie. Het nieuwe design voegt 23% meer oppervlakte toe en de badkamers zijn 10% groter dan op de Celebrity Solstice klasse, die toch al bekend stond om haar ruime badkamer oppervlakte.

Suite categorieën
‘The Retreat’ is de ultieme plek om rust te vinden. Er is een privé zwembad, een The Retreat Lounge met een persoonlijke butler en een exclusief Suite Class Restaurant ’Luminae @ Het aantal suites wordt verdubbeld met bovendien twee spectaculaire nieuwe Iconic Suites die precies boven de brug zijn gelegen. De Iconic Suites bieden twee slaapkamers, twee badkamers, eetkamer, woonkamer en een 270 graden balkon. De andere nieuwe klasse is ‘Edge Villas’ compleet met een privé zwembad en directe toegang tot The Retreat Sundeck.

Celebrity Edge


Rooftop Garden
Een heerlijke zorgeloze plekken aan boord is ‘Rooftop Garden’. Overdag geniet u van een cocktail met een goed boek in een comfortabele stoel. In de Rooftop Grill eet u een burger en ’s avonds gaat u naar ‘Taste of Film’ of kunt u naar live muziek luisteren.

Magic Carpet
Een oranje platform aan de zijkant van het schip zal van verre te zien zijn (Magic Carpet). Dit platform ter grootte van een tennisbaan beweegt langs de zijkant van het schip van boven naar beneden en stopt op 4 verdiepingen. Op de hoogste verdieping dient Magic Carpet als een specialiteitenrestarant dat plaats biedt aan 90 gasten. Op dek 14 zorgt Magic Carpet voor een uitbreiding van het zonnedek en zwembad. Op dek 5 wordt het een buiten dineer-optie bij restaurant Destination Gateway en op de laagste verdieping, dek 2 is Magic Carpet sleutel naar de bestemming die het schip aandoet.

Caribbean & Middellandse zee
Celebrity Edge krijgt deze winter haar thuisbasis in Fort Lauderdale, Florida vanaf 9 december 2018. Het schip zal 2 routes aanbieden, 7 nachten oostelijke (bezoek aan San Juan, Puerto Rico, Tortola, Britse Virgin Islands en Philipsburg, Sint Maarten) en 7 nachten westelijke Caribbean (bezoek aan Key West, Florida, Costa Maya, Mexcio, Cozumel, Mexico en Georgetown, Grand Cayman), die uiteraard gecombineerd kunnen worden tot een 15 daagse cruise. 
Vanaf mei 2019 vaart het schip in de Middellandse zee!

Neem voor meer informatie contact met uw Cruise-Specialist op!

 

Zoek op kaart?