Celestyal Cruises

Bij Celestyal Cruises staat alles in het teken van de Griekse gastvrijheid.

De 3*+ rederij Celestyal beschikt over 3 middelgrote schepen (1074 – 1664 passagiers). Aan boord staat alles in het teken van de Griekse gastvrijheid. Een cruise met Celestyal is all-inclusive; dranken, geselecteerde excursies en fooien zijn inclusief!

Veel te zien
Over het algemeen varen de schepen rond de Griekse eilanden, soms in combinatie met een aantal Turkse havens. Aangezien de schepen niet zo groot zijn kan Celestyal veel pittorekse havens aandoen, zoals: Patmos, Samos, Ios en Siros. 

U heeft de mogelijkheid om in diverse havens in Griekenland en Turkije uw cruise te starten. Dus ideaal om nog te combineren met een mooi verblijf aan land.

Het schip Celestyal Crystal vaart in de Caribbean met inscheping in Jamaica of Cuba.

Aan boord
Aan boord is er van alles te beleven. Het schip heeft een zwembad, verschillende bars en lounges, een casino, een fitnessruimte, een beautysalon, een bibliotheek, diverse shops en een kidsclub. Gedurende uw cruise ervaart u het authentieke Griekenland. Voel de Griekse cultuur en geschiedenis gedurende de workshops aan boord en de mooie excursies. Proef de authentieke Griekse keuken en geniet ’s avonds van Griekse dans en muziek.

Eetgelegenheden
Uiteraard staat de Griekse keuken centraal. Iedere maaltijd aan boord wordt dagelijks bereid met pure, lokale ingrediënten, zoals olijfolie en verse kruiden bereid. Bij de overheerlijke maaltijden geniet u van de beste Griekse wijnen.

Celestyal Cruises

Celestyal Cruises is de ideale rederij voor:

  • Passagiers die graag op basis van een compleet all-inclusive concept reizen.
  • Liefhebbers van pittoreske Griekse eilanden.
  • Vakantiegangers die voorkeur voor kleinere schepen hebben.

Bijzonderheden Celestyal Cruises

Dinerzitting
Afhankelijk van het vaarschema kunt u zelf beslissen waar, wanneer en met wie u dineert. Specialiteitenmenu en roomservice is tegen betaling.

Drankprijzen
Celestyal hanteert een all-inclusive concept, de dranken zijn inbegrepen.

Excursies
Geselecteerde excursies zijn bij Celestyal inbegrepen.

Fooienbeleid
Fooien zijn reeds bij de cruiseprijs inbegrepen.

Kledingadvies
Aan boord heerst een informele sfeer. Na 18.00 uur is de dresscode elegant casual. Gedurende een cruise zijn er vaak één of meerdere speciale avonden waarbij formele kleding is gewenst. Tijdens de Griekse avond wordt het gewaardeerd als u zich in blauw en wit kleed (de kleuren van de Griekse vlag). Klik hier voor meer informatie. 

Kinderfaciliteiten
Kinderen vanaf 3 maanden zijn welkom op de Celestyal schepen. Babybedjes zijn beschikbaar, maar dienen minimaal 1 maand voor vertrek te worden aangemeld. Babyvoeding en oppasservice is niet aanwezig.
Wel is er dagelijks een activiteitenprogramma voor de kinderen.

Alleenreizende
De toeslag voor alleenreizende is op aanvraag.
Neem contact op met onze
Cruise-Specialisten
Vul het contactformulier in
wij nemen contact met u op

Cruise-Specialisten biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties wereldwijd. 

Logo Celestyal

Zoek op kaart?