Legendarische routes en wereldcruises.

De drie Oceanliner Cruiseschepen van Cunard zijn klassiek ingericht maar bieden alle moderne faciliteiten die u tegenwoordig mag verwachten, met een Brits accent. De 'White Star Service' is het voorbeeld hoe service de vakantie bepaalt. Onzichtbaar bijna, zorgt de bemanning voor een cruise-ervaring die lang in het geheugen blijft. Legendarische routes bijvoorbeeld van Europa naar New York en wereldcruises zijn de paradepaardjes van deze historische en klassieke cruisemaatschappij. U vindt er voldoende ruimte voor ontspanning en u kunt genieten van rust en entertainment. Aan boord zijn verfijnde kuurfaciliteiten, grote theaters en culinaire verwennerij.

Klassieke schepen 
De Queen Elizabeth, Queen Victoria en Queen Mary 2 met hun elegante lijnen, doen denken aan de klassieke boten van weleer. Naast de traditonele uitstraling van de legendarische oceanliners bieden de schepen tevens alle moderne faciliteiten die men zich maar wensen kan. Driekwart van de hutten hebben een eigen balkon. Het planetarium en de Canyon Ranch Spa zijn unieke faciliteiten. Het zwembad met een uitschuifbaar dak, getuigt van de moderne hoogdstandjes. Op de grasmat kunt u terecht voor een spel croquet of paddle tennis, waarna u in de Garden Lounge een drankje nuttigt. De intieme Yacht Club is de favoriete trekpleister voor de avond of gaat u liever naar de Engelse Pub of het Royal Court Theater, waar bijvoorbeeld Palladium nights wordt opgevoerd, een show vol songs uit de jaren zestig en zeventig. Uiteraard is er ook een nachtclub waar u tot in de vroege uurtjes met de voetjes van de vloer kunt.

Hutten
De hutten in de categorieën binnen, buiten en balkon zijn voorzien van alle luxe. Gasten van de Queens Grill accommodatie (de hoogste categorie) worden elke avond door de Maître persoonlijk begroet. De getalenteerde chefs houden rekening met uw specifieke voorkeuren en zorgen ervoor dat uw culinaire dromen in vervulling gaan. De hoffelijke ontvangst met prioriteit bagageaflevering en welkomstfles Champagne zorgen ervoor dat u zich welkom voelt. De ruime suites (47 tot 208 m2) bevinden zich op de mooiste locaties van het schip.

Uitgebreide keuken
Aan boord zijn er drie hoofdrestaurants of kiest u liever ervoor om "elders" (tegen bijbetaling) te dineren. U kunt uw lunch of avondmaal in het Verandah Restaurant nuttigen, waar u zich mag verheugen op het beste van de Franse keuken. Het Lido Restaurant biedt de hele dag door buffet aan. Asado staat bekend om zijn sissende Zuid-Amerikaanse grill. Jasmine biedt dan weer een keur aan Aziatische menu's aan. Bij Aztec krijgen Mexicaanse klassiekers een eigentijdse toets. De bekroonde Queens Grill-restaurants worden tot de beste gastronomische ervaring op of land of zee gerekend. Aan smaakvolle keuzes dus geen gebrek.

Cunard rederij

Cunard is de ideale rederij voor:

  • Stijlvolle cruisen met formele avonden, high tea en Engelse pub
  • Prachtige wereldcruises
  • Nostalgisch varen van Southampton naar New York v.v.
  • Levensgenieters die in de Queens Grill suites kunnen verblijven

Bijzonderheden Cunard:

Dinerzittingen
18 uur & 20.30 uur & open zitting.

Drankprijzen (indicatieprijzen)
Frisdrank $2,75
Bier $2,95
Wijn glas v.a. $6,25
Wijn fles v.a. $32,00
Whisky etc. v.a. $6,00
Cocktail v.a. $6,25

Aan boord kunt u een frisdrankenpakket voor $ 5 p.p.p.n. kopen. Het betreft onbeperkt frisdranken en vruchtensappen (geen blikjes). Op de dag van inscheping koopt u dit pakket voor de gehele duur van de cruise. Alle prijzen zijn exclusief de service toeslag van 15% en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Fooienbeleid
De fooien ($ 11.50 p.p.p.n.) worden automatisch op uw hutrekening bijgeschreven. Voor de Suites bedragen de fooien $ 13,50 p.p.p.n.

Kledingadvies
Overdag kunt u vrijetijdskleding dragen. Na zes uur 's avonds zijn spijkerbroek, korte broek, mouwloze shirts (voor heren) en sandalen niet gepast. ’s Avonds geldt een van volgende dresscodes: informal of formal. In het Kings Court, Lido buffetrestaurant, Winter Garden en Garden Lounge bar kunt u met informele kledingkeuze terecht. Voor meer informatie over dresscodes aan boord verwijs ik u naar: 

Kinderfaciliteiten
De minimumleeftijd is 6 of 12 maanden, afhankelijk van het vaargebied.
Voor kinderen van 1 tot 17 jaar is er de "Zone"en "Playzone" (geopend van 09.00 – 12.00 en van 14.00 tot 24.00 uur). Er worden diverse activiteiten georganiseerd, er zijn videospelletjes, sportfaciliteiten en films beschikbaar. Voor de jongste gasten zijn er gediplomeerde kinderverzorgers, zij verschonen ook luiers en geven flesjes. Privé babysit in de hut is niet mogelijk, wel kunt u de kinderen tot 24.00 uur naar het kindercentrum brengen.

Alleenreizende
De toeslag voor alleenreizende is afhankelijk van de hut categorie. Er is een toeslag tussen 75% en 100% van toepassing. 
Neem contact op met onze
Cruise-Specialisten
Vul het contactformulier in
wij nemen contact met u op

Via het onderstaande zoekmenu kunt u cruises zoeken en boeken. Let op: dit is slechts een selectie van het totale cruise-aanbod. Cruise-Specialisten biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties wereldwijd. 

Logo Cunard

 

Zoek op kaart?