Dankzij Disney’s legendarische entertainment, topkwaliteit en gastvrijheid staat een cruise met Disney Cruise Lines garant voor een magische vakantie voor elke passagier.

Aan boord treft u entertainment in overvloed met musicals van Broadway-niveau, gezellige lounge shows, familiefilms en dance party’s. Op het dek zijn 'Piraten Party's' en kunt u een uniek vuurwerkspektakel aanschouwen. Alle hutten zijn afgewerkt tot in de kleinste Disney details en absoluut een lust voor het oog. Met de unieke ‘rotation dining’ formule ontdekken de gasten drie unieke themarestaurants, elk met een eigen keuken, maar wel met telkens dezelfde ober. Hierdoor blijft de persoonlijke aandacht ongeëvenaard. De bemanning van Disney Cruise Line zorgt ervoor dat zowel beginners als volleerde cruise gasten zich meteen thuis voelen.

Schepen
De vier schepen van Disney Cruise line zijn middelgroot en uiteraard in Disney stijl. De zuster schepen Disney Magic en Disney Wonder hebben een capaciteit van circa 1750 passagiers. De nieuwere schepen Disney Dream en Disney Fantasy bieden ruimte aan circa 2500 passagiers. Aan boord zijn veel faciliteiten, waaronder natuurlijk veel ruimte voor kidsclubs in alle leeftijdscategorieën. Er is een uitgebreide spa, theater, 3-D bioscoop en uiteraard mogen winkels ook niet ontbreken. Er zijn minimaal 3 zwembaden, waaronder Mickey’s Pool met glijbanen en Goofy’s pool met een groot tv-scherm. 

Topniveau entertainment!
Uiteraard is het entertainment van een geweldig niveau. Bij inscheping staat Mickey al klaar om u welkom te heten. U kunt ontbijten of dineren met Disney figuren en originele Disney musicals, zoals Disney Dreams, bekijken. In het Walt Disney Theater of Buena Vista Theater kunt u de nieuwe Dinsey films bekijken. Uiteraard zijn er de gehele dag activiteiten aan boord en is er een Pirate Night op het dek…..één groot feest, met als afsluiting een spectaculair vuurwerk. Voor volwassenen die opzoek zijn naar rust zijn er speciale ‘adults only’ gedeeltes. Er is een speciale ‘adults only pool’, diverse bars en lounges en Vista SpaSignals, Cove Café, Diversions en de Outlook Bar.

Culinair
Aan boord zijn 3 themarestaurants, waar u afwisselend dineert. Iedere avond dineert u dus in een ander restaurant, ook uw ober rouleert met u mee! Restaurant Lumiere’s heeft een “Beauty and the beast’ thema en restaurant Parrot Cay  heeft een caribbisch thema. Het bijzondere Animator’s Palate veranderd tijdens uw diner van zwart-wit naar kleuren, waarbij ook de kleding van de obers mee kleurt. Tevens is er een Italiaans specialiteiten restaurant Palo (tegen bijbetaling en ‘adults only’). Uiteraard is er ook een buffetrestaurant op de Disney schepen (Topsider buffet). Pizza’s eet u in Pinocchio’s Pizzeria en snacks in Goofy’s Galley.

Families met kinderen
Een cruise met Disney Cruise Line is voor het hele gezin. Voor iedere leeftijdscategorie is er een speciale kinderclub.
Flounder's Reef is een kinderopvang voor kinderen vanaf 6 maanden tot 3 jaar. Disney Oceaneer Lab is een kinderclub waar activiteiten worden georganiseerd voor kinderen van 3 tot 10 jaar. De kinderen van 11 tot 13 jaar kunnen terecht in Ocean Quest en de tieners van 14 tot 17 hebben hun eigen The Stack. Er zijn speciale Deluxe familiehutten, met een extra badkamer, zodat u meer privacy heeft. Disney Cruise Line


Disney Cruise Line is de ideale rederij voor:

  • De gehele familie, zowel jong als oud, die het ingenieuze Disney-concept willen ervaren
  • De echte Disney fans


Bijzonderheden Disney Cruise Line

Dinerzitting
Op de Disney Magic & Disney Wonder start de 1e zitting om 17:45 uur. De tweede zitting start om 20.00 uur.
Op de Disney Dream & Disney Fantasy start de 1e zitting om 18:00 en de 2de om 20:30 uur.
In het buffetrestaurant, de pizzeria en Pluto’s Dog House kunt u uw eigen tijd kiezen. In de 3 hoofdrestaurants met zittingen hanteert men het rotatie systeem. Je roteert met je eigen tafelgenoten en restaurantstewards tussen de 3 restaurants. Bij inscheping krijgt de klant het schema overhandigd. Er zijn ook kindermenu’s in de restaurants.

Drankenprijzen (indicatie)
Frisdrank v.a. $3,75
Koffie $3,00
Bier v.a. $4,00
Wijn glas v.a. $6,95
Wijn fles v.a. $29,00
Water $2,50 per flesje
Whisky etc. v.a. $6,00
Cocktail v.a. $7,00

Drankenpakketten, zoals een wijnpakket, flesjes bier en flesjes water kunt u vooraf via de website van Disney Cruise Line bestellen. Alle genoemde prijzen zijn exclusief service charge.

Fooienbeleid
Fooien worden automatisch op uw hutrekening bijgeschreven. Bij Disney Cruise Line zijn de fooien circa USD 12 p.p.p.n.

Kledingadvies
Aan boord is het kledingadvies van casual tot formeel. Klik hier voor meer informatie.

Kinderfaciliteiten
Kinderen vanaf 6 maanden zijn welkom op de Disney schepen. 
Babyfoons zijn toegestaan aan boord en groepsoppas is beschikbaar voor kinderen van 6 maanden tot 3 jaar.

Er zijn verschillende zwembaden aan boord speciaal voor jonge kinderen en baby’s. De andere zwembaden zijn alleen toegankelijk voor kinderen die zindelijk zijn.

Alleenreizende
De toeslag voor alleenreizende is op aanvraag.
Neem contact op met onze
Cruise-Specialisten
Vul het contactformulier in
wij nemen contact met u op

Via het onderstaande zoekmenu kunt u cruises zoeken en boeken. Let op: dit is slechts een selectie van het totale cruise-aanbod. Cruise-Specialisten biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties wereldwijd. 

Logo Disney cruise line

 

Zoek op kaart?