Nieuwe generatie expeditieschepen van Hapag-Lloyd Cruises

Realiseer eindelijk je expeditiedromen naar Antarctica of Spitsbergen met de nieuwe generatie expeditieschepen van Hapag-Lloyd Cruises. Met de expeditieschen HANSEATIC inspiration, HANSEATIC nature en HANSEATIC spirit lanceerde Hapag-Lloyd Cruises in 2019 een nieuwe standaard voor expeditiecruises waarbij avontuur en comfort in perfecte harmonie samengaan. De wind in je gezicht en de dauw op je huid beleef je als ontdekkingsreiziger in de open lucht. Dat vrije gevoel is van groot belang voor Hapag-Lloyd Cruises en dat is waarom er meer open dekvoorzien is bij de nieuwe HANSEATIC expeditieschepen dan bij welk ander expeditieschip dan ook.

Waarom kiezen voor Hapag-Lloyd Cruises?

Met Hapag-Lloyd Cruises verken je verre landen en continenten op een diepgaande manier. Kom oog in oog met exotische soorten, maak kennis met fascinerende culturen en beleef spannende avonturen in adembenemende, natuurlijke decors. En op de schepen zijn ontspannende dagen gevuld met exclusieve smaakervaringen. Dat is waar deze rederij voor staat. Aan boord van de schepen zijn er geen grenzen. Op onze blauwe planeet voelen ze zich overal thuis. Elk schip vaart zijn eigen koers met een geheel eigen karakter. Maar hoe individueel en uniek ze ook zijn, de Hapag-Lloyd Cruises schepen hebben één ding gemeen: je reist steeds in een kleine groep van maximaal 199 tot 500 passagiers. Deze rederij streeft er niet naar om de meeste passagiers te vervoeren, enkel de meest tevreden passagiers. Dat is al zo sinds de oprichting van het bedrijf in 1891 en blijft onveranderd tot op de dag van vandaag.

Hapag

Nederlandstalig vergezelde cruises met Nederlanders aan boord

Speciaal voor de Nederlandse cruiseliefhebber lanceert Hapag-Lloyd Cruises een nieuw concept op acht geselecteerde vaarroutes in 2024. Geniet van deze 'once in a lifetime experience' samen met andere Nederlanders.

In 2024 voorziet Hapag-Lloyd Cruises op acht boeiende vaarroutes een Nederlandstalige contactpersoon, speciaal voor Nederlandse cruiseliefhebbers. Het concept betreft een mooie mix van expeditiecruises en culturele cruises met twee van hun beste schepen: het nieuwe generatie expeditieschip HANSEATIC inspiration en het meermaals als beste cruiseschip erkende EUROPA 2. De boeiende vaarroutes gaan van Antarctica tot Spitsbergen en van de Middellandse Zee tot de Great Lakes in Noord-Amerika.

Hapag

Extra privileges

Aan boord biedt dit cruiseconcept enkele leuke extra privileges, zoals:

 • 5% vroegboekkorting op geselecteerde vaarroutes
 • Nederlandstalige contactpersoon gedurende de hele reis
 • Andere Nederlanders aan boord
 • Blik achter de schermen (afhankelijk van het programma en de omstandigheden)
 • Sessie "gesprek met de officieren" (afhankelijk van het programma en de omstandigheden)
 • Cocktailmoment voor de groep
 • Groepsfoto (print en digitaal)
 • €200,- boordkrediet voor dranken voor elke passagier

Hapag

 

11-daagse expeditiecruise Spitsbergen

Samen met andere Nederlanders aan boord van het nieuwe luxe expeditieschip HANSEATIC inspiration ontdek je het ongerepte landschap van Spitsbergen. Bewonder majestueuze gletsjers en spectaculaire ijssculpturen en spot walrussen, zeehonden en ijsberen in hun natuurlijke omgeving.

Van Longyearbyen naar Tromso
Inbegrepen: expeditiecruise, chartervlucht naar Longyearbyen vanuit een Duitse luchthaven, alle uitstappen met de Zodiacs, €200,- boordkrediet per persoon voor dranken aan boord

 • Datum: 15.06.2024 - 25.06.2024
 • Prijs: vanaf €8.190,- per persoon, cruise only*

Hapag

10-daagse cruise Italië

Ontdek de onmiskenbare charme van het Italiaanse vasteland en het grootste mediterrane eiland Sicilië. Verken Italië vanuit pittoreske havens en vaar langs de prachtige kustlijn van de Middellandse Zee. 

Van Rome tot Rome via Messina, Palermo en Capri.
Inbegrepen: cruise en  €200,- boordkrediet per persoon voor dranken aan boord

 • Datum: 10.09.2024 - 19.09.2024
 • Prijs: vanaf €5.890,- per persoon, cruise only*

Hapag

14-daagse cruise Grote Meren

In de voetsporen van Europese immigranten volgen we de levensader van de Grote Meren voor een nieuw perspectief op de Verenigde Staten en Canada. Met de HANSEATIC inspiration combineer je beide landen voor een gevarieerde en exclusieve luxe cruise. Ontdek de levendige geschiedenis en wilde natuur van Noord-Amerika.

Van Milwaukee naar Toronto via Lake Superior en Lake Erie.

 • Datum: 29.09.2024 - 12.10.2024
 • Prijs: vanaf €9.650,- per persoon, cruise only*

Hapag

Nieuwsgierig naar meer routes? Neem dan contact op met jouw cruise-specialist!

Neem contact op met onze
Cruise-Specialisten
Vul het contactformulier in
wij nemen contact met u op

Via het onderstaande zoekmenu kunt u cruises zoeken en boeken. Let op: dit is slechts een selectie van het totale cruise-aanbod. Cruise-Specialisten biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties wereldwijd.  

 Logo Hapag-Lloyd

 

Zoek op kaart?