De Duitse rederij Hapag-Lloyd Cruises wordt ook weleens de ontdekker van de Oceaan genoemd.

Zij zoekt fascinerende vaargebieden op zoals Antarctica, Zanzibar, West-Afrika en Zuid-Amerika. De kwaliteit en service aan boord is uitmuntend. Niet voor niets wordt Hapag-Lloyd Cruises dan ook vaak als beste rederij geclassificeerd. Elk schip, de vloot bestaat uit 4 schepen, heeft een uniek karakter. De expeditie schepen ms Hanseatic (5-sterren) en ms Bremen (4-sterren) gaan op ontdekkingsreis over de zeven wereldzeeën. De ms Europa is al jaren beoordeeld tot het beste cruiseschip in de wereld. En de nieuwe ms Europa 2 is een ultiem voorbeeld van prachtige scheepsarchitectuur, waarbij kwaliteit het speerpunt is vanaf de eerste cruise.

De schepen
Op alle schepen is de sfeer heel verschillend, aan boord van de beide Europa schepen (500 gasten) verblijft u op 6-sterren niveau, op de expeditie schepen is het 4 of 5 sterren. Fitness en wellness zijn op elk schip aanwezig en natuurlijk ook een zwembad, een boetiek, een bibliotheek, een kapsalon en meerdere bars en lounges. Op de Europa en Europa2 worden kinderactiviteiten aangeboden. De voertaal is Duits en op enkele cruises vaart ook Engelstalige reisleiding mee.

Dineren
Er is een open zitting op alle vier de schepen, een heerlijke diner-ervaring zonder tijdslimiet! In de restaurants worden de heerlijke internationale gerechten geserveerd op een locatie en tijdstip die u zelf kiest. U kunt o.a. genieten van gerechten uit de Italiaanse, Franse en Aziatische keuken.

Expeditie cruises
De rederij Hapag-Lloyd heeft 2 expeditie schepen; het schip Hanseatic (184 gasten) met 5 sterren en het schip Bremen (164 gasten) met 4 sterren. De vaarroutes zijn uniek en niet te vergelijken met de routes van andere rederijen. Het betreft echt het top product op het gebied van expeditie cruises. Zo varen de schepen onder anderen naar het Noordpoolgebied (Spitsbergen, Groenland en IJsland), Antarctica, de eilanden in de Stille Zuidzee en Zuid-Amerika inclusief de Amazone. Aan boord worden diverse lezingen gegeven en beide expeditie schepen beschikken over een aantal zodiacs. Zodiacs zijn kleine rubber boten met buitenboordmotor waarmee kleine tochten vanaf het schip gemaakt worden. Op vrijwel alle schepen zijn fietsen en verrekijkers te leen, zo kunt u de natuur van nog dichterbij bekijken.

Hapag-Lloyd

Hapag-Lloyd Cruises is de ideale rederij voor:

  • Geen massatoerisme, maar exclusieve reizen
  • De expeditiereizen zijn een unieke belevenis voor de avontuurlijke ontdekkingsreizigers
  • Verwende passagiers die in een luxe en intieme sfeer ongerepte bestemmingen willen bezoeken
  • Reizigers die willen reizen op het meest luxueuze cruiseschip ter wereld

Bijzonderheden Hapag-Lloyd

Dinerzittingen
Open zitting. U gaat dineren waar, wanneer en met wie u wenst.

Drankprijzen (indicatieprijzen)
Frisdrank per glas € 2,40
Water per fles € 1,80
Bier v.a. € 3,20
Wijn per glas v.a. € 3,10
Whisky v.a. € 4,00
Cocktail v.a. € 5,30 

Drankjes worden op de eindafrekening met 15% servicetoeslag verhoogd.

Fooienbeleid
De fooien zijn inbegrepen. Uiteraard wordt een extra fooi bij uitmuntende service op prijs gesteld.

Kledingadvies
Europa en Europa 2: overdag vrijetijdskleding en ’s avond smart casual of formeel.
Bremen en Hanseatic: informeel. Enkel tijdens het Captain's welkomst- en afscheidsdiner wordt u verzocht zich iets formeler te kleden.  Klik hier voor meer informatie. 

Kinderfaciliteiten
Voor cruises binnen Europa is de minimum leeftijd 8 maanden. Voor alle andere bestemmingen is de minimum leeftijd 2 jaar. De schepen Europa en Europa 2 zijn echt ingesteld op kinderen. Er zijn kinderfaciliteiten, activiteiten voor kinderen vanaf 2 jaar en zelf speciale kinderexcursies. Indien er minimaal 4 kinderen aan boord zijn, is er een gediplomeerde kinderverzorgster die dagelijks voor de kinderen tot 21.00 uur klaarstaat. Babysitting is tegen betaling mogelijk.

Alleenreizende
Afhankelijke van de cruise en hut categorie is de toeslag 35% tot 100%.
Neem contact op met onze
Cruise-Specialisten
Vul het contactformulier in
wij nemen contact met u op

Via het onderstaande zoekmenu kunt u cruises zoeken en boeken. Let op: dit is slechts een selectie van het totale cruise-aanbod. Cruise-Specialisten biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties wereldwijd.  

 Logo Hapag-Lloyd

 

Zoek op kaart?