De Italiaanse rederij MSC Cruises vaart met ultramoderne schepen welke zijn ontworpen om u een fantastische vakantie te laten beleven.

MSC Cruises biedt honderden fascinerende bestemmingen in 73 landen over de gehele wereld aan. Vanuit de liefde voor authentiek eten uit de hele wereld biedt MSC Cruises uitgebreide menu’s met verse, internationale gerechten.

De liefde voor entertainment zorgt ervoor dat MSC Cruises u een buitengewone reeks aan spectaculaire shows van wereldklasse, themabars en lounges biedt. Maar ook aan ontspannen is gedacht. De MSC Aurea Spa is een waar authentiek Balinees paradijs voor ontspanning van lichaam en geest.

MSC Cruises voorziet in de behoefte van elke gast. Of het nu gaat om families met kinderen, welke behoefte hebben aan toegewijde ruimtes voor kinderen en tieners, of het creëren van de MSC YachtClub met zijn persoonlijke butlerservice voor reizigers die verlangen naar exclusieve service en privacy. Stap aan boord bij MSC Cruises. U wordt warm en vriendelijk ontvangen door de attente en meertalige bemanning die er op toeziet dat u uw droomvakantie beleeft.

Kinderen
Families met kinderen voelen zich zeer welkom aan boord van de MSC schepen. Een voordeel is dat kinderen voor een vaste lage prijs bij de ouders in de hut verblijven. Aan boord is er veel vertier; van kidsclub en speciale kindershows tot een F1 simulator en een waterpark. 
Met verschillende Kids’ Clubs aan boord zijn er speciale activiteiten voor elke leeftijdsgroep. Zo zijn er voor jongere kinderen speelplaatsen ontworpen in samenwerking met Chicco & Lego. Voor alle leeftijdscategorieën worden verschillende activiteiten georganiseerd, zowel binnen als buiten de verschillende kids’ clubs. Van spelletjes, tot sporttoernooien en disco-avonden met danswedstrijden: er is iedere dag iets te doen. De nieuwste schepen van MSC Cruises hebben allen een eigen deel geheel gewijd aan kinderen en tieners. 

Hutten
MSC cruises heeft hutten in alle categorieën. Voor families of kleine groepen bestaat zelfs de mogelijkheid om een hut tot 10 personen te boeken. Deze hutten bestaan uit 3 met elkaar te verbinden hutten, dus beschikt over 3 badkamers. Of kiest u voor een luxe suite met een heerlijk ruim bubbelbad op uw balkon?

MSC Yachtclub
Dit ‘schip in een schip’ concept bevindt zich op het voordek van de nieuwere MSC schepen. 
Geniet van exclusiviteit en privacy. U heeft uiteraard ook toegang tot alle andere algemene faciliteiten op het schipt. In de MSC YachtClub heeft u 24 uur butler service, een exclusief restaurant, direct toegang tot de Aurea Spa, buitengewone excursies en u kunt winkelen buiten de reguliere openingstijden. Tot slot verblijft u in luxueuze suites, met de beste ligging.

Extra Voordelen bij MSC

MSC heeft diverse tarieven voor afwijkende gezinssamenstellingen:

All-in one: 1 volwassene + max. 3 kinderen jonger dan 18 jaar. De volwassene betaalt het regulier gepubliceerde tarief volgens de brochure, terwijl het eerste kind onder de 18 jaar slechts 60% van het volwassene tarief betaalt en de andere kinderen betalen het lage kindertarief.

Tandem: extra hut met kinderen die nog geen 18 jaar zijn. Ouders betalen cruise-only regulier gepubliceerde tarieven, terwijl kinderen een gereduceerd tarief betalen. De tweede hut ligt niet gegarandeerd naast die van de ouders.

Overige voordelen:

Young & Young: 2 personen tussen de 18 en 29 jaar komen in aanmerking voor een speciale korting op regulier gepubliceerde tarieven.

Senior club: 2 personen ouder dan 65 jaar komen in aanmerking voor een speciale korting op regulier gepubliceerde tarieven. Deze promotarieven zijn altijd op aanvraag en op basis van beschikbaarheid en geldig op de regulier gepubliceerde tarieven in de brochure en dient te worden herbevestigd op het moment van reserveren. Deze zijn niet combineerbaar met andere lopende acties en aanbiedingen.

Vraag uw Cruise-Specialist naar de mogelijkheden.MSC

MSC Cruises is de ideale rederij voor:

  • Stellen (jong én oud!) die in een gemoedelijke sfeer en tegen een betaalbare prijs willen cruisen op moderne cruiseschepen met veel faciliteiten!
  • Families met jonge kinderen. Kinderen tot 12 jaar cruisen op veel afvaarten gratis! (betalen enkel havengelden)
  • Een all-inclusive reiziger: Aurea Experience. Dineren wanneer u wenst met een 24-uur all-inclusive drankpakket en o.a. gratis toegang tot Turks stoombad en sauna.
  • Voor reizigers die extra luxe zoeken, biedt MSC Cruises de MSC Yacht Club Experience, met privé toegang tot een exclusief dek op het schip met 24 uur butlerservice.


Bijzonderheden MSC Cruises

Dinerzittingen
18:00/18.30 & 20:30/21.00. Afhankelijk van de gekozen experience, kunt u een voorkeur voor dinerzitting aangeven

Drankprijzen (indicatieprijzen)
Frisdrank v.a. € 2,90
Cappuccino v.a. € 3,50
Bier v.a. € 3,50
Wijn (glas) v.a. € 6,25

Er zijn diverse drankenpakketten 
boekbaar (prijzen per 27/02/23).

Easy pakket:
Cruise 7 nachten of meer: € 39 p.p.p.n. (aan boord € 47 p.p.p.n.)
Cruise 1 - 6 nachten: € 43 p.p.p.n. (aan boord € 51 p.p.p.n.)
Ongelimiteerde drankjes tot max € 6: huiswijn per glas, bier van de tap, frisdrank en sapjes per glas, flesjes water, klassieke warme dranken (espresso, cappuccino, latte, thee) en koffie specialiteiten.

Easy Plus pakket: 
Cruise 7 nachten of meer: € 54 p.p.p.n. (aan boord € 63 p.p.p.n.)
Cruise 1 - 6 nachten: € 57 p.p.p.n. (aan boord € 67 p.p.p.n.)
Ongelimiteerde drankjes tot max tot €8: drankjes uit het easy pakket en alcoholische (sterke) dranken en likeuren zolang ze binnen de prijscategorie vallen. 

Premium pakket
Cruise 7 nachten of meer: € 74 p.p.p.n. (aan boord € 87 p.p.p.n.)
Cruise 1 - 6 nachten: € 77 p.p.p.n. (aan boord € 91 p.p.p.n.) 
Ongelimiteerde drankjes tot max tot €13: drankjes uit Easy en Easy plus pakket en daarnaast selectie van premium sterke drank.

NON-alcoholisch volwassenen (18 jaar en ouder): 

Cruise 7 nachten of meer: € 24 p.p.p.n. (aan boord € 29 p.p.p.n.)
Cruise 1 - 6 nachten: € 26 p.p.p.n. (aan boord € 31 p.p.p.n.)
Ruime keuze uit alcoholvrije cocktails, frisdrank, flesjes water, sapjes, koffie, thee en softijs.

NON-alcoholisch kinderen (3-17 jr): 
Cruise 7 nachten of meer: € 17 p.p.p.n. (aan boord € 20 p.p.p.n.)
Cruise 1 - 6 nachten: € 19 p.p.p.n. (aan boord € 22 p.p.p.n.) 
Ruime keuze uit alcoholvrije cocktails, frisdrank, flesjes water, sapjes, koffie, thee en softijs.

Gebruik drankenpakket 
Het is niet mogelijk om verschillende drankenpakketten per hut af te sluiten, enkel voor de kinderen is het kindertarief van toepassing.
Drankpakketten zijn geldig in de bars, buffet & a la carte, restaurants, Ocean Cay en andere exclusieve bestemmingen. Het pakket is niet geldig in specialiteitenrestaurants en verschillende locaties, waaronder Venchi 1878-etablissementen, Lavazza Coffee Shop en Jean Philippe Chocolate, Coffee, Crepes & Gelato, ongeacht de prijs van de drankjes.

Fooienbeleid
De fooien reizieger vanaf 12 jaar en ouder bedragen € 12 p.p.p.n.. Deze kunt u vooraf betalen of aan boord (deze worden dan automatisch op uw boordrekening bijgeschreven).
Kinderen tot 2 t/m 11 betalen € 6 p.p.p.n. en baby's betalen geen fooien.

Voor de afvaarten in USD gebieden zijn aangepaste USD fooien van toepassing. Fooien zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Kledingadvies
Overdag vrijetijdskleding en 's avonds: informeel of formeel. Klik hier voor meer informatie. 

Alleenreizende
Afhankelijk van de afvaart en hut categorie betaalt u een toeslag van 50%.

Neem contact op  Naar contactformulier

Via het onderstaande zoekmenu kunt u cruises zoeken en boeken. Let op: dit is slechts een selectie van het totale cruise-aanbod. Cruise-Specialisten biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties wereldwijd. 

Logo MSC 

 

Zoek op kaart?