De Italiaanse rederij MSC Cruises, vroeger ooit gestart met vrachtschepen, telt inmiddels meerdere ultramoderne schepen en ontworpen om u een fantastische vakantie te laten beleven.

MSC Cruises biedt honderden fascinerende bestemmingen in 73 landen in de gehele wereld aan. Vanuit de liefde voor authentiek eten vanuit de hele wereld biedt MSC Cruises uitgebreide menu’s met verse, internationale, gerechten.

De liefde voor entertainment zorgt ervoor dat MSC Cruises u een buitengewone reeks aan spectaculaire shows van wereldklasse, themabars en lounges biedt. Maar ook aan ontspannen is gedacht. De MSC Aurea Spa is een waar authentiek Balinees paradijs voor ontspanning van lichaam een geest.

MSC Cruises voorziet in de behoefte van elke gast. Of het nu gaat om families met kinderen welke behoefte hebben aan toegewijde ruimtes voor kinderen en tieners of het creëren van de MSC YachtClub met zijn persoonlijke butlerservice voor reizigers die verlangen naar exclusieve service en privacy. Stap aan boord bij MSC Cruises. U wordt warm en vriendelijk ontvangen door de attente en meertalige bemanning die er op toeziet dat u uw droomvakantie beleeft.

Kinderen
Families met kinderen voelen zich zeer welkom aan boord van de MSC schepen. Een voordeel is dat kinderen vaak alleen de havengelden hoeven te betalen. Aan boord is er veel vertier; van kidsclub en speciale kindershows tot F1 simulator en een piratenschip.

Hutten
MSC cruises heeft hutten in alle categorieën. Voor families of kleine groepen bestaat zelfs de mogelijkheid om een hut tot 10 personen te boeken. Deze hutten bestaan uit 3 met elkaar verbinden hutten, dus u beschikt over 3 badkamers. Of kiest u voor een luxe suite met een heerlijk ruim bubbelbad op uw balkon?

MSC Yachtclub
Dit ‘schip in een schip’ concept bevindt zich op het voordek van enkele MSC schepen. 
Geniet van exclusiviteit en privacy, maar u heeft ook toegang tot alle andere faciliteiten welke het schip u te bieden heeft. In de MSC YachtClub heeft u 24 uur butler service, een exclusief restaurant, direct toegang tot Aurea Spa, buitengewone excursies en u kunt winkelen buiten de reguliere openingstijden. Uiteraard verblijft u in luxueuze suites.

Extra Voordelen bij MSC

MSC heeft diverse tarieven voor afwijkende gezinssamenstellingen:

All-in one: 1 volwassene + max. 3 kinderen jonger dan 18 jaar. De volwassene betaalt het regulier gepubliceerde tarief volgens de brochure, terwijl het eerste kind onder de 18 jaar slechts 60% van het volwassene tarief betaalt en de andere kinderen alleen havengelden.

Happy family: hutten met verbindingsdeur voor kinderen onder de 18 jaar. Voor 2 hutten naast elkaar rekenen we 3 volwassenen cruise only regulier gepubliceerde tarieven. Elk kind (max. 2) betaalt alleen de havengelden. 

Tandem: extra hut met kinderen die nog geen 18 jaar zijn. Ouders betalen cruise-only regulier gepubliceerde tarieven, terwijl kinderen een gereduceerd tarief betalen. De tweede hut ligt niet gegarandeerd naast die van de ouders.

Overige voordelen:

Young & Young: 2 personen tussen de 18 en 29 jaar komen in aanmerking voor een speciale korting op regulier gepubliceerde tarieven.

Senior club: 2 personen ouder dan 65 jaar komen in aanmerking voor een speciale korting op regulier gepubliceerde tarieven. Deze promotarieven zijn altijd op aanvraag en op basis van beschikbaarheid en geldig op de regulier gepubliceerde tarieven in de brochure en dient te worden herbevestigd op het moment van reserveren. Deze zijn niet combineerbaar met andere lopende acties en aanbiedingen.

Vraag uw Cruise-Specialist naar de mogelijkheden.MSC

MSC Cruises is de ideale rederij voor:

  • Stellen (jong én oud!) die in een gemoedelijke sfeer en tegen een betaalbare prijs willen cruisen op moderne cruiseschepen met veel faciliteiten!
  • Families met jonge kinderen. Kinderen tot 12 jaar cruisen op veel afvaarten gratis! (betalen enkel havengelden)
  • Een all-inclusive reiziger: Aurea Experience. Dineren wanneer u wenst met een 24-uur all-inclusive drankpakket en o.a. gratis toegang tot Turks stoombad en sauna.
  • Voor reizigers die extra luxe zoeken, biedt MSC Cruises de MSC Yacht Club Experience, met privé toegang tot een exclusief dek op het schip met 24 uur butlerservice.


Bijzonderheden MSC Cruises

Dinerzittingen
18:00/18.30 & 20:30/21.00. Afhankelijk van de gekozen experience, kunt u een voorkeur voor dinerzitting aangeven

Drankprijzen (indicatieprijzen)
Frisdrank v.a. € 2,80
Cappuccino v.a. € 2,50
Bier v.a. € 2,30
Wijn (glas) v.a. € 4,50
Wijn (fles) v.a. € 18,00
Whisky v.a. € 4,90
Cocktail v.a. € 5,00

Er zijn diverse drankenpakketten boekbaar:

Easy pakket:
€ 32 p.p.p.n. (zowel voor € als voor USD vaargebieden).
Ongelimiteerde drankjes tot max € 10: huiswijn per glas, bier van de tap, frisdrank en sapjes per glas, flesjes water, klassieke warme dranken (espresso, cappuccino, latte, thee) en koffie specialiteiten.

Premium pakket:
€ 42 p.p.p.n. (voor € vaargebieden) / € 52 p.p.p.n. (voor USD vaargebieden). (winter 21-22 € en USD vaargebied € 44)
Ongelimiteerde drankjes van maximaal € 10 / USD 12 per drankje. 
Gelecteerde wijn per glas (rood, wit, rose en bubbels), bier van de tap en flesjes, frisdrank en sapjes per glas, flesjes water, klassieke warme dranken (espresso, cappuccino, latte, thee) en koffie specialiteiten, standaard alcoholische mixdrankjes, aperetiefjes en likeurtjes.

Premium PLUS pakket:
€ 55 p.p.p.n. (voor € vaargebieden) / € 66 p.p.p.n. (voor USD vaargebieden). 
Ongelimiteerde keuze uit alle drankjes per glas. 
Naast bovengenoemde drankjes tevens: champagne, alle wijnen, cocktails, minibar, drankjes via de roomservice en 30% korting op flessen wijn.
* Vanaf winter 21-22 Premium Extra pakket (alle drankjes tot € 13) voor € en USD vaargebied € 62 p.p.p.n.

NON-alcoholisch volwassenen (12 jaar en ouder):
€ 19 p.p.p.n. (voor € vaargebieden) / € 24 p.p.p.n (voor USD vaargebieden). (vanaf winter 21-22 vanaf 18 jaar en ouder € vaargebied / USD vaargebied vanaf 21 jaar en ouder  € 23 p.p.p.n. )
Ongelimiteerd alcoholvrije cocktails, frisdrank, flesjes water, sapjes, koffie, thee en softijs.

NON-alcoholisch kinderen: 
€ 14 p.p.p.n. (voor € vaargebieden van 3 t/m 17 jaar en USD vaargebieden 3 t/m 11 jaar) / € 24 p.p.p.n (voor USD vaargebieden ouder dan 12 jaar).
Ongelimiteerd alcoholvrije cocktails, frisdrank, flesjes water, sapjes, koffie, thee en softijs.
* Vanaf winter 21-22 kinderpakket € vaargebied (3-17 jaar) en USD vaargebied (3-20 jaar) € 15 p.p.p.n.

Gebruik drankenpakket Ocean Cay Bahamas
Vooraf geboekte drankpakketten zijn ook geldig op Ocean Cay, echter kan het drankassortiment op Ocean Cay verschillen van het assortiment drankjes aan boord.
Voor degene die geen drankpakket hebben aangekocht zijn er speciale pakketten beschikbaar voor Ocean Cay.

Fooienbeleid

De fooien worden aan boord voldaan en automatisch op uw boordrekening bijgeschreven.

Cruises in de Middellandse Zee, Canarische Eilanden, Noord-Europa, Franse  Antillen, Midden-Oosten en Cuba: € 10,00 per persoon per nacht
Cruises in de Caribbean (m.u.v. Franse Antillen): $12,50 per persoon per nacht.
Cruises in Zuid-Amerika: $12,50 per persoon per nacht
Cruises in Zuid-Afrika : $8 per persoon per nacht.
Grand Voyages van/naar de Franse Antillen en Midden-Oosten: € 9,00 per persoon per nacht.
Grand Voyages vanuit Zuid-Afrika, Zuid-Amerika en Caribbean (m.u.v. Franse Antillen): $12,50 per persoon per nacht.
Grand Voyages naar Zuid Amerika, Zuid-Afrika, Caribbean, Australië : € 10,00 per persoon per nacht

Fooien zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Kledingadvies
Overdag vrijetijdskleding en 's avonds: informeel of formeel. Klik hier voor meer informatie. 

Kinderfaciliteiten

Aan boord heeft MSC Cruises vele activiteiten voor kinderen van 0 t/m 18 jaar. Met verschillende Kids’ Clubs aan boord zijn er speciale activiteiten voor elke leeftijdsgroep.

Zo zijn er voor jongere kinderen speelplaatsen ontworpen in samenwerking met Chicco & Lego.

Voor alle leeftijdscategorieën worden verschillende activiteiten georganiseerd, zowel binnen als buiten de verschillende kids’ clubs. Van spelletjes, tot sporttoernooien en disco-avonden met danswedstrijden er is iedere dag iets te doen.

De nieuwe schepen van MSC Cruises die de komende jaren in de vaart zullen komen hebben allen een eigen deel geheel gewijd aan kinderen en tieners. Naast het bestaande entertainment zal er ook een studio aan boord zijn geheel gewijd aan TV, theater en spelshows die met vrienden of familie gespeeld kan worden. 

Aan boord van de nieuwe schepen die in 2017 en 2018 in de vaart komen en op de MSC Armonia, MSC Sinfonia, MSC Opera en MSC Lirica is een speciale LEGO ruimte. Kinderen dienen zindelijk te zijn, zwemmen met zwemluiers is niet toegestaan. 

Alleenreizende
Afhankelijk van de afvaart en hut categorie betaalt u een toeslag van 80 % tot 100 %.
Neem contact op  Naar contactformulier

Via het onderstaande zoekmenu kunt u cruises zoeken en boeken. Let op: dit is slechts een selectie van het totale cruise-aanbod. Cruise-Specialisten biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties wereldwijd. 

Logo MSC 

 

Zoek op kaart?