Norwegian Cruise Line onderscheidt zich van de andere rederijen door het Freestyle Cruising® concept.

Aan gasten wordt zoveel keuzes en mogelijkheden geboden dat iedereen een cruise op zijn eigen manier beleeft. Een belangrijk aspect is ‘Freestyle Dining’; geen vaste dinerzittingen en geen verplichtingen wat betreft kleding of tafelschikking. U bepaalt zelf in welk restaurant en op welk tijdstip u gaat dineren.

Schepen

De uitgebreide vloot van Norwegian Cruise Line beschikt over zowel klassieke als moderne schepen. U herkent de schepen door de schitterende beschilderingen op het schip en de inrichting is vrolijk en kleurrijk. Voor gezinnen met kinderen is er een uitgebreid amusementsprogramma en veel vertier voor alle leeftijdsgroepen. Op de nieuwere schepen kunt u een drankje in de ijsbar drinken, gezellig gaan bowlen, spelen in het waterpark of het avontuur opzoeken op een klimwand. Bent u op zoek naar rust? Aan boord zijn genoeg plekken om in alle rust een boek te lezen of een drankje te drinken.

Hutten
De rederij biedt een uitgebreid aanbod aan huttypes aan. Van binnenhutten tot luxe suites en van 1-persoonshutten tot hutten met een verbindingsdeur voor families. U kunt zelfs kiezen voor een villa met eigen patio voor 6 personen!

Restaurants
NCL staat bekend om de vele specialiteitenrestaurants. Aan boord van de nieuwste schepen kunt u zelfs kiezen uit 12 specialiteitenrestaurants (tegen bijbetaling). Er is bijvoorbeeld een Frans, Italiaans restaurant en een steakhouse. Tepanyaki is geschikt voor een gezellig avondje uit, geniet van een heerlijk avondje showcooking voor maximaal 10 personen per kok. Ook zijn er een aantal restaurants zonder bijbetaling. Kortom: u geniet dus van uw maaltijd waar, wanneer en met wie u dat wilt!

Bestemmingen
Het programma van NCL is zeer uitgebreid. Van de Caribbean tot Alaska, Canada en het Panamakanaal, tot de Middellandse Zee en Noord-Europa. NCL is de enige rederij die het hele jaar door een 1 weekse routes rond Hawaï vaart.

rederij NCL

Norwegian Cruise Line is de ideale rederij voor:

  • Families, singles en 50-plussers die een gevarieerde vakantie zoeken, maar niet gebonden willen zijn aan allerlei verplichtingen.
  • Vakantiegangers die houden van een avondje uit, vernieuwing en afwisseling.

Bijzonderheden Norwegian Cruise Line

Dinerzittingen
Open zitting “freestyle cruise”.

Drankenprijzen
Norwegian Cruise Line heeft de "Free at Sea" formule.
Vanaf € 99 p.p. (afhankelijk van de duur van de cruise) kunt u twee van de volgende pakketten kiezen:

  • Drankenpakket
  • Dinerpakket (voor de specialiteitenrestaurants)
  • Wifi pakket
  • USD 50 excursietegoed per hut per haven

Geldig voor de 1e en 2e persoon in de hut.
Voor gasten die verblijven in een concierge class hut, suites of The Haven Suites zijn alle vier de pakketten inclusief.

Fooienbeleid
De fooien zijn aan boord te betalen USD 16 per persoon per nacht (ook voor kinderen vanaf 3 jaar). Voor suites bedraagt de fooien USD 18 per persoon per nacht.

Kledingadvies
Aangezien NCL het Freestyle cruising concept heeft, zijn de kleding voorschriften informeel. Klik hier voor meer informatie. 

Kinderfaciliteiten
Kinderen vanaf 6 maanden zijn welkom aan boord. Voor afvaarten met 3 of meer opeenvolgende zeedagen is de minimum leeftijd 12 maanden. 

Voor kinderen wordt veel aan boord georganiseerd. Van knutselen tot schatzoeken, maar ook pizza bakken en zwembadspelletjes. Voor tieners zijn er videospelletjes, films en een disco. Babysitting is enkel in groepsverband mogelijk en kunt u 24 uur van te voren bij de receptie reserveren (3 tot 12 jaar). Zwemmen met zwemluiers is niet toegestaan, dus kinderen dienen zindelijk te zijn om te kunnen zwemmen. 

Alleenreizende
Afhankelijk van de hutcategorie betaald u een toeslag van 50 tot 100%. Op de nieuwste schepen zijn de speciale 1-persoonshutten voor een speciale prijs te boeken!
Neem contact op  Naar contactformulier

Via het onderstaande zoekmenu kunt u cruises zoeken en boeken. Let op: dit is slechts een selectie van het totale cruise-aanbod. Cruise-Specialisten biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties wereldwijd. 

 logo NCL

 

Zoek op kaart?