Norwegian Cruise Line onderscheidt zich van de andere rederijen door het Freestyle Cruising® concept.

Aan gasten wordt zoveel keuzes en mogelijkheden geboden dat iedereen een cruise op zijn eigen manier beleeft. Een belangrijk aspect is ‘Freestyle Dining’; geen vaste dinerzittingen en geen verplichtingen wat betreft kleding of tafelschikking. U bepaalt zelf in welk restaurant en op welk tijdstip u gaat dineren.

Schepen

De uitgebreide vloot van Norwegian Cruise Line beschikt over zowel klassieke als moderne schepen. U herkent de schepen door de schitterende beschilderingen en de inrichting is vrolijk en kleurrijk. Voor gezinnen met kinderen is er een uitgebreid amusementsprogramma en veel vertier voor alle leeftijdsgroepen. Op de nieuwere schepen kunt u een drankje in de ijsbar drinken, gezellig gaan bowlen, spelen in het waterpark of het avontuur opzoeken op een de klimwand. Bent u op zoek naar rust? Er is altijd wel een rustig plekje te vinden!

Hutten
De rederij biedt een uitgebreid aanbod aan hut types aan. Van binnen hutten tot luxe suites. Maar ook voor alleenreizende zijn er op de nieuwere schepen speciale 1-persoonshutten voor een goede prijs! Families kunnen hutten met verbindingsdeur boeken of kiest u liever voor een villa met eigen patio voor 6 personen?

Restaurants
NCL staat bekend om de vele specialiteiten restaurants. Aan boord van de nieuwste schepen kunt u zelfs kiezen uit 12 specialiteiten restaurants (tegen bijbetaling). Er is bijvoorbeeld een Frans en Italiaans restaurant en een steakhouse. Tepanyaki is een gezellig avondje uit, showcooking voor maximaal 10 personen per kok. Ook zijn er een aantal restaurants zonder bijbetaling. U geniet dus van uw maaltijd waar, wanneer en met wie u dat wilt!

Bestemmingen
Het programma van NCL is zeer uitgebreid. Van de Caribbean tot Alaska, Canada en het Panamakanaal, tot de Middellandse Zee en Noord Eurpa. NCL is de enige rederij die het hele jaar door een 1 weekse route Hawaï vaart.

rederij NCL

Norwegian Cruise Line is de ideale rederij voor:

  • Families, singles, 50+ plussers die een gevarieerde vakantie zoeken, maar niet gebonden willen zijn aan allerlei verplichtingen.
  • Vakantiegangers die houden van een avondje uit, vernieuwing en afwisseling.

Bijzonderheden Norwegian Cruise Line

Dinerzittingen
Open zitting “freestyle cruise”.

Drankenprijzen
Vanaf 2 april 2019 biedt Norwegian Cruise Line een nieuwe formule aan: "Free at Sea".
Het Free at Sea pakket vervangt het Premium All-Inclusive concept.
Voor een upgrade van € 99 p.p. voor een cruise van 7 nachten kunt u twee van de volgende pakketten kiezen:

  • Drankenpakket
  • Dinerpakket (voor de specialiteitenrestaurants)
  • Wifi pakket
  • USD 50 excursietegoed per hut per haven
  • Alleen havengelden/taxen te betalen voor 3e en 4e persoon in de hut

Voor gasten die verblijven in een concierge class hut, suites of The Haven Suites zijn alle vijf de keuzes inclusief.

Fooienbeleid
De fooien zijn aan boord te betalen USD 15 per persoon per nacht (ook voor kinderen vanaf 3 jaar). Voor suites is het fooien bedrag  USD 18 per persoon per nacht.

Kledingadvies
Aangezien NCL het Freestyle cruising concept heeft, zijn de kleding voorschriften informeel. Klik hier voor meer informatie. 

Kinderfaciliteiten
Kinderen vanaf 6 maanden zijn welkom aan boord. Voor afvaarten met 3 of meer opeenvolgende zeedagen is de minimum leeftijd 12 maanden. 

Voor kinderen wordt veel aan boord georganiseerd, van knutselen tot schatzoeken maar ook Pizza bakken en zwembadspelletjes. Voor tieners zijn er videospelletjes, films en disco. Babysitting is enkel in groepsverband mogelijk en kunt u 24 uur van te voren bij de receptie reserveren (3 tot 12 jaar). Zwemmen met zwemluiers is niet toegestaan, dus kinderen dienen zindelijk te zijn om te kunnen zwemmen. 

Alleenreizende
Afhankelijk van de hut categorie betaald u een toeslag van 50 to 100%. Op de nieuwste schepen zijn de speciale 1-persoonshutten voor een speciale prijs te boeken!
Neem contact op  Naar contactformulier

Via het onderstaande zoekmenu kunt u cruises zoeken en boeken. Let op: dit is slechts een selectie van het totale cruise-aanbod. Cruise-Specialisten biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties wereldwijd. 

 logo NCL

 

Zoek op kaart?