Oceania Cruises kenmerkt zich door bekroonde reisroutes, een uitmuntende keuken en perfecte prijs-/kwaliteit verhouding cruiseschepen. Klein maar fijn en elegant!

Aan boord van een van de zeven schepen, in de vijfsterren categorie, ervaart u ongeëvenaarde stijl en comfort. De sfeer is informeel, gezellig en elegant.

Oceania Cruises is bij uitstek een rederij voor 'foodies'; fijnproevers hebben Oceania Cruises al ontdekt.

De rederij is marktleider op het gebied van diversiteit aan bestemmingen dankzij de meer dan 180 havens waar wordt aangemeerd in Europa, China en het Verre Oosten, Australië, Nieuw-Zeeland, Zuid-Amerika, Midden-Amerika en het Caribisch gebied.

De vloot
De schepen van Oceania cruises  zijn relatief klein te noemen, maar dat is dan ook meteen de kracht van de rederij. De exclusiviteit die geboden wordt komt niet alleen tot uiting in de service, maar de middelgrote schepen kunnen ook aanleggen in de havens waar grote schepen  niet kunnen komen.

Aan boord waan je je in een country club op zee, waarbij elegantie, persoonlijke service en ontspanning voorop staan, geen lawaai, geen omroepen, geen animatie voor kinderen,  maar wel alle facetten van grotere schepen. Dat wil overigens niet zeggen dat kinderen niet welkom zijn.

Bestemmingen wereldwijd
Oceania Cruises is niet alleen de rederij voor de levensgenieter maar ook voor de globetrotter. Verken de prachtige wereldwijde routes, waaronder cruises naar Afrika, Alaska, Caribbean, Europa, Zuid-Amerika en Azië, inclusief  lange verblijven in de havens, soms zelfs 2 tot 3 dagen, om zo optimaal mogelijk van de bestemming te mogen genieten. 

Verfijnde keuken
Oceania Cruises biedt de meest verfijnde keuken op zee en heeft meerdere specialiteitenrestaurants, met ondermeer keuze uit de Franse, Mediterraanse en Aziatische keuken, waarvoor geen toeslag geldt. Daarnaast zijn ook niet alcoholische dranken, illy®koffie en het internet inclusief. Er zijn geen gala avonden en aan boord heerst een relaxte sfeer, voor ’s avonds geldt een elegante / casual kledingstijl.

Met het OLife Choice concept kunnen gasten zelf bepalen welke extra's zij willen. Er is keuze uit excursies, drankenpakket (Champagne, wijn, bier tijdens lunch & diner) of boordtegoed. Het aantal excursies of  boordtegoed is afhankelijk van de lengte van de cruise.

Oceania rederij info

Bekijk de film van het schip de Sirena van Oceania Cruises.

Oceania Cruises is de ideale rederij voor:

  • Echte levensgenieters, die graag zoveel mogelijk willen zien en beleven.
  • Culinaire liefhebbers.

Bijzonderheden Oceania Cruises

Dinerzittingen
Open zitting.

Drankprijzen (indicatieprijzen)
Alle niet-alcoholische dranken zijn bij de cruiseprijs inbegrepen, denk hierbij aan frisdranken, vruchtensappen, koffie, thee en mineraalwater.
Bier v.a. $ 4,75 - $ 5,75
Wijn glas v.a. $ 6,95
Whisky etc. v.a. $ 7,50
Cocktail v.a. $ 8,50
Alle prijzen zijn exclusief de service toeslag van 18% en onder voorbehoud van wijzigingen.

Er zijn diverse drankenpakketten mogelijk, zoals bijvoorbeeld:
House Select: vanaf € 36,- p.p.p.n. onbeperkte champagne, wijn en bier tijdens de lunch en het diner.
Prestige Select:vanaf € 54,- p.p.p.n. onbeperkte sterke drank, champagne wijn en bier, waar en wanneer je wilt.

De prijzen voor de drankenpakketten zijn inclusief service charge.

Wifi aan boord
Onbeperkt gratis Wi-Fi is altijd inclusief bij Oceania Cruises. Er wordt een login per hut gegeven, waarmee ook 1 apparaat hier per keer gebruik van kan maken. Aan boord zijn ook meerdere computers te vinden die iedereen kan gebruiken.

Fooienbeleid
Fooien worden aan boord automatisch op uw boordrekening bijgeschreven. Een bedrag van $16 p.p.p.n. voor de binnen- t/m balkonhutten. Passagiers in een PH suite of hoger betalen een extra toeslag van $7 p.p.p.n. 

Kledingadvies
De sfeer aan boord is informeel, ’s avonds is de dresscode elegant casual. Klik hier voor meer informatie. 

Kinderfaciliteiten
Kinderen vanaf 12 maanden zijn welkom aan boord. De rederij heeft geen speciale kinderfaciliteiten.

Alleenreizende
U betaalt een toeslag van 100% op het 2-persoons tarief. Incidenteel zijn er speciale 1-persoons tarieven.

Neem contact op  Contactformulier

Via het onderstaande zoekmenu kunt u cruises zoeken en boeken. Let op: dit is slechts een selectie van het totale cruise-aanbod. Cruise-Specialisten biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties wereldwijd.  

Logo Oceania Cruises

 

Zoek op kaart?