De Franse rederij Ponant telt zeven prachtige kleinschalige schepen met een capaciteit van 64 tot 264 passagiers.

De sfeer aan boord is ontspannen en het Franse karakter komt niet alleen terug in de prettige mix van Franse en internationale passagiers aan boord, maar met name in de sublieme Franse keuken, waarbij tafelwijnen tijdens lunch en diner zijn inbegrepen. Met slechts 132 luxe hutten aan boord van de schepen, waarvan 95% met privé veranda, is kleinschaligheid en persoonlijke aandacht gewaarborgd. In de kleine, maar complete spa kunt u ontspannen middels uiteenlopende behandelingen, een hammam, balneo ruimte en een moderne fitnessruimte. De vriendelijke, anticiperende en, veelal tweetalige, bemanning aan boord maakt uw cruise met Ponant tot een unieke ervaring. Het hoge, jaarlijks terugkerende, aantal gasten zegt hierbij eigenlijk al voldoende. Door hun beperkte omvang kunnen de schepen ook de kleinere havens bezoeken die voor grotere cruiseschepen veelal onbereikbaar zijn. Ponant staat garant voor persoonlijke aandacht!

Vaargebieden
De rederij biedt cruises aan binnen Europa, zoals de Oostzee, de Noorse Fjorden, Middellandse zee maar ook over alle wereldzeeën zoals; Antarctica, Pacific, Azië en Caribbean

Franse Keuken
Gedurende de maaltijden staat de Franse keuken uiteraard centraal. Er is een heerlijk uitgebreid buffet. Dranken zijn inbegrepen. 

Ponant

Ponant Yacht Cruises and Expeditions is de ideale rederij voor:

  • Wie houdt van een warme omgeving, met oog voor detail, met veel aandacht voor service, gastvrijheid en natuurlijk culinair genieten in een franse sfeer
  • Reizigers die graag intieme havens bezoeken
  • Expeditie cruises

Bijzonderheden Ponant

Dinerzitting
Open zitting.

Drankenprijzen (indicatie)
Ponant is op basis  van all-inclusive, luxe premium drankjes zijn tegen betaling.

Fooienbeleid
Fooien zijn naar eigen inzicht en geeft u aan het einde van de reis aan de receptie af. Een indicatie is € 12 p.p.p.n.

Kledingadvies
Overdag vrijetijdskleding en 's avonds elegant casual en formeel (gala).

Kinderfaciliteiten
Kinderen vanaf 3 jaar zijn welkom aan boord, de rederij is niet specifiek op kinderen ingesteld en heeft geen kinderfaciliteiten.

Alleenreizende
1-persoonsprijzen zijn op aanvraag.
Neem contact op met onze
Cruise-Specialisten
Vul het contactformulier in
wij nemen contact met u op

Via het onderstaande zoekmenu kunt u cruises zoeken en boeken. Let op: dit is slechts een selectie van het totale cruise-aanbod. Cruise-Specialisten biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties wereldwijd. 

 

Logo Ponant

 

Zoek op kaart?