Innovatieve grote maar intieme schepen.

Princess Cruises is een echte pioneer in de cruisewereld. Het was het decor in de beroemde serie Love Boat, voorloper bij de introductie van hutten met balkon en telkens vernieuwend met innovatieve cruiseschepen. Princess Cruises bevaart de hele wereld van Alaska tot Australië. De rederij is zeer internationaal georiënteerd en daardoor wordt een heel relaxte vakantiesfeer gecreëerd, die gasten uit de hele wereld aantrekt. De lounges, restaurants en dekfaciliteiten zijn zo geouitilleerd, dat het nooit massaal wordt. Gasten kunnen relaxen bij diverse zwembaden, er is een uitgebreid programma voor kinderen in diverse leeftijdsgroepen en een ruime keuze aan restaurants. Door de internationale ambiance en toegankelijkheid, voelt iedereen zich snel 'thuis' aan boord van Princess Cruises.

Schepen in alle formaten
Princess Cruises heeft zijn 16 schepen met volop knusse plekjes ingericht. Aan boord is een uitgebreid entertainmentprogramma, sport en ontspanning. Maar er is ook voldoende ruimte om van de rust te genieten. Princess heeft ook nog twee intiemer schepen, voor maximaal 700 passagiers.

Traditioneel dineren of Anytime Dining
Aan boord van de Princess schepen kunt u kiezen voor een vast dinerzitting of een open dinerzitting. Bij de open zitting bepaald u elke dag zelf waar, hoe laat en met wie u gaat dineren. De koks bereiden heerlijke verse gerechten voor de diverse restaurants, geïnspireerd door de bestemming waar u vaart.

Ook aan land genieten
Princess Cruise staat bekend om zijn geweldige excursies en landprogramma’s. Op veel bestemmingen biedt de rederijen cruisetours aan, dit zijn landprogramma’s voor of na uw cruise. Princess heeft bijvoorbeeld eigen bussen, lodges en een panoramatrein in Alaska. Voor de bestemmingen Zuid-Amerika, Australië en China zijn ook schitterende landarrangementen beschikbaar. Het plezier van een cruise houd bij Princess cruises niet op zodra u van de loopplank loopt!

NIEUW! Ocean Medallion Class
Met de  Ocean Medallion Class, exclusief bij Princess Cruises, ervaart u een zorgvrije en gepersonaliseerde vakantie. De gratis is uw portaal tot geweldige vakantiemogelijkheden. De munt heeft de grootte van een 2 euro munt, en kunt u op verschillende manieren dragen: als hanger, polsband, clip of los in uw broekzak. Het medillion is als sleutel; het opent vele deuren: uw hut, het schip en vele ervaringen die u nergens anders vindt.

Collage Princess

Princess Cruises is de ideale rederij voor:

  • Internationaal georiënteerde reizigers, zowel volwassenen als kinderen
  • Globetrotters die gevarieerde routes over de gehele wereld willen ervaren
  • Reizigers die graag op een groot maar toch intiem schip willen varen

Bijzonderheden Princess Cruises:

Diner zittingen
17.45 uur & 20.00 uur & open zitting (Any Time Dining)

Drankprijzen (indicatieprijzen)
Frisdrank v.a. $ 2,25
Bier v.a. $ 4,50
Wijn glas v.a. $ 4,50
Wijn fles v.a. $ 24,00
Whisky etc. v.a. $ 5,50
Cocktail v.a. $ 6,95

Aan boord kunt u een frisdrankenpakket voor $ 3,75 p.p.p.n. kopen. Het betreft onbeperkt frisdranken (geen blikjes). Op de dag van inscheping koopt u dit pakket voor de gehele duur van de cruise. Alle prijzen zijn exclusief de service toeslag van 15% en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Fooienbeleid
De fooien ($ 14.50 p.p.p.n.) worden automatisch op uw hutrekening bijgeschreven. Voor de mini-suites en Club Class bedragen de fooien $ 15,50 p.p.p.n. en voor de suites $ 16,50 p.p.p.n.

Kledingadvies
Overdag kunt u vrijetijdskleding dragen. ’s Avonds “smart Casual” of formal.
Voor meer informatie over dresscodes aan boord verwijs ik u naar: 

Kinderfaciliteiten
De minimumleeftijd aan boord voor kinderen is 6 maanden met uitzondering van Azië, Zuid-Amerika, Hawaii, de Pacific, wereldcruises en trans-Atlantische overtochten. Op deze bestemmingen is de minimumleeftijd 12 maanden. Kinderen moeten zindelijk zijn om gebruik te kunnen maken van de zwembaden (inclusief peuterbadjes). Ook het gebruik van speciale zwemluiers is niet toegestaan. Er is een uitgebreid kinderprogramma op alle schepen, behalve de Pacific Princess en de Ocean Princess.

Alleenreizende
De toeslag voor alleenreizende is afhankelijk van de hut categorie en op aanvraag.
Neem contact op met onze
Cruise-Specialisten
Vul het contactformulier in
wij nemen contact met u op

Via het onderstaande zoekmenu kunt u cruises zoeken en boeken. Let op: dit is slechts een selectie van het totale cruise-aanbod. Cruise-Specialisten biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties wereldwijd. 

Logo princess

 

Zoek op kaart?