Innovatieve grote maar intieme schepen.

Princess Cruises is een echte pioneer in de cruisewereld. Het was het decor in de beroemde serie Love Boat, voorloper bij de introductie van hutten met balkon en telkens vernieuwend met innovatieve cruiseschepen. Princess Cruises bevaart de hele wereld, van Alaska tot Australië. De rederij is zeer internationaal georiënteerd en daardoor wordt een heel relaxte vakantiesfeer gecreëerd, die gasten uit de hele wereld aantrekt. De lounges, restaurants en de faciliteiten aan dek zijn zo geoutilleerd, dat het nooit massaal wordt. Gasten kunnen relaxen bij diverse zwembaden, er is een uitgebreid programma voor kinderen in diverse leeftijdsgroepen en er is een ruime keuze aan restaurants. Door de internationale ambiance en toegankelijkheid voelt iedereen zich snel 'thuis' aan boord van Princess Cruises.

Schepen in alle formaten
Princess Cruises heeft zijn 16 schepen volop met knusse plekjes ingericht. Aan boord is een uitgebreid entertainmentprogramma, sport en ontspanning. Maar er is ook voldoende ruimte om van de rust te genieten. Princess heeft ook nog twee intieme schepen, voor maximaal 700 passagiers.

Traditioneel dineren of Anytime Dining
Aan boord van de Princess schepen kunt u kiezen voor een vaste dinerzitting of een open dinerzitting. Bij de open zitting bepaald u elke dag zelf waar, hoe laat en met wie u gaat dineren. De koks bereiden heerlijke verse gerechten voor de diverse restaurants, geïnspireerd door de bestemming waar u vaart.

Ook aan land genieten
Princess Cruise staat bekend om zijn geweldige excursies en landprogramma’s. Op veel bestemmingen biedt de rederij cruisetours aan, dit zijn landprogramma’s voor of na uw cruise. Princess heeft bijvoorbeeld eigen bussen, lodges en een panoramatrein in Alaska. Voor de bestemmingen Zuid-Amerika, Australië en China zijn ook schitterende landarrangementen beschikbaar. Het plezier van een cruise houdt bij Princess cruises niet op zodra u van de loopplank loopt!

Ocean Medallion Class
Met de  Ocean Medallion Class, exclusief bij Princess Cruises, ervaart u een zorgvrije en gepersonaliseerde vakantie. Het medallion is uw portaal tot geweldige vakantiemogelijkheden. De munt heeft de grootte van een 2 euro munt, en kunt u op verschillende manieren dragen: als hanger, polsband, clip of los in uw broekzak. Het medallion is als een sleutel; het opent vele deuren: uw hut, het schip en vele ervaringen die u nergens anders vindt.

Collage Princess

Princess Cruises is de ideale rederij voor:

  • Internationaal georiënteerde reizigers, zowel volwassenen als kinderen
  • Globetrotters die gevarieerde routes over de gehele wereld willen ervaren
  • Reizigers die graag op een groot maar toch intiem schip willen varen

Bijzonderheden Princess Cruises:

Diner zittingen
17.45 uur & 20.00 uur & open zitting (Any Time Dining)

Drankprijzen (indicatieprijzen)
Frisdrank v.a. $ 2,25
Bier v.a. $ 4,95
Wijn glas v.a. $ 6,25
Wijn fles v.a. $ 24,00
Whisky etc. v.a. $ 6,25
Cocktail v.a. $ 8,95

Drankenpakketten
Plus Beverage Pakket - $64.99 USD* per persoon per dag
Premier Beverage Pakket - $84.99 USD* per persoon per dag
Zero-Alcohol Drink Pakket - $39.99 USD* per persoon per dag
Classic Soda Pakket - $12.99 USD* per persoon per dag

Vraag uw Cruise-Specialist naar de uitgebreide informatie betreffende de drankenpakketten.

*Vermelde prijs is in USD en exclusief servicekosten. Er worden 18% servicekosten in rekening gebracht op alle reisroutes, met uitzondering van Australië. De aankoopprijs kan variëren als gevolg van wisselkoersen. 

Internetpakket
Bij Princess Cruises kunnen gasten ervoor kiezen om onbeperkt wifi (samen met andere voordelen) te bundelen met hun cruise met Princess Plus-tarieven. MedallionNet Wi-Fi is ook te koop in de MedallionClass®-app vanaf $ 9,99 USD pre-cruise voor een enkel apparaat. Platinum- en Elite Captain's Circle-leden krijgen 50% korting op hun MedallionNet-aankoop.

Fooienbeleid
De fooien worden automatisch op uw hutrekening bijgeschreven. Voor de binnen- buiten en balkonhutten bedragen de fooien $16 p.p.p.n. Voor de Mini-Suites en Club Class bedragen de fooien $17 p.p.p.n. en voor de suites $18 p.p.p.n.

Kledingadvies
Overdag kunt u vrijetijdskleding dragen. ’s Avonds zijn de voorschriften "smart casual” of "formal". Voor meer informatie over dresscodes aan boord klikt u hier. 

Kinderfaciliteiten
De minimumleeftijd aan boord voor kinderen is 6 maanden met uitzondering van Azië, Zuid-Amerika, Hawaii, de Pacific, wereldcruises en trans-Atlantische overtochten. Op deze bestemmingen is de minimumleeftijd 12 maanden. Kinderen moeten zindelijk zijn om gebruik te kunnen maken van de zwembaden (inclusief peuterbadjes). Ook het gebruik van speciale zwemluiers is niet toegestaan. Er is een uitgebreid kinderprogramma op alle schepen, behalve de Pacific Princess en de Ocean Princess.

Alleenreizende
De toeslag voor alleenreizende is afhankelijk van de hut categorie en op aanvraag.
Neem contact op Naar contactformulier

Via het onderstaande zoekmenu kunt u cruises zoeken en boeken. Let op: dit is slechts een selectie van het totale cruise-aanbod. Cruise-Specialisten biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties wereldwijd. 

Logo princess

 

Zoek op kaart?