Hoewel de naam anders doet vermoeden, heeft de rederij maar liefst 27 schepen die wereldwijd varen.

Cruisen kan onder meer aan boord van de grootste en meest spectaculaire cruiseschepen ter wereld!

Royal Caribbean is door het brede aanbod en de goede service geschikt voor iedereen. Door het informele karakter aan boord is deze rederij ook ideaal voor mensen die voor het eerst gaan cruisen. De ijsbaan, het surfpark en de klimwand in de schoorsteen zijn een aantal sportieve voorbeelden van wat de rederij te bieden heeft.

Er is zoveel te doen!
Er is zoveel te doen aan boord van een Royal Caribbean schip! Zweef aan een kabelbaan hoog boven de boardwalk, schaatsen, surfen in de FlowRider en klimmen op de klimwand zijn een greep uit het grote aanbod. Er zijn uiteraard ook diverse zwembaden én een 9-hole golfbaan.

Ga winkelen op het Royal Promenade dek of een terrasje pikken in Central Park….alles is mogelijk. Royal Caribbean is de enige rederij met een licentie voor het opvoeren van volledige Broadway shows als Hairspray, Cats en Mama Mia. Uiteraard kunt u ook een gokje wagen in het casino of een heerlijk drankje in één van de vele bars nuttigen. Aan boord van de Ovation of the Seas heeft u de mogelijkheid om te skydiven, krijgt u een cocktail van een robot en heeft u 360 graden uitkijk over de oceaan in North Star. Uiteraard mogen een fitness en spa niet ontbreken. (faciliteiten zijn afhankelijk van de klasse van het schip).

Grote diversiteit aan hutten
Aan boord van de Royal Caribbean schepen zijn veel verschillende mogelijkheden op het gebied van hutten. Er zijn zowel hutten beschikbaar voor single reizigers, als hutten met een maximale capaciteit van 14 personen(!) per hut.  Bij ieder schip van Royal Caribbean kunt u de keuze maken uit een binnenhut, buitenhut, balkonhut of luxe suite. Op geselecteerde schepen zijn ook virtuele balkonhutten te boeken. Dit is een binnenhut met virtueel uitzicht op zee. Op de Oasis class schepen heeft u ook de mogelijkheid om een buiten- of balkonhut met zicht op Central Park of de Boardwalk te boeken. Hutten voor mindervalide gasten worden op elk schip aangeboden. Deze hutten hebben bijvoorbeeld geen drempels, brede deurposten en extra faciliteiten in de badkamer.

Restaurants
Iedere avond staat er een tafel voor u gereserveerd in het hoofdrestaurant op het door u gekozen tijdstip. U kunt kiezen uit een vroege of late vaste zitting of u kunt kiezen voor de My Time Dining waarbij u per dag kunt beslissen hoe laat u wenst te gaan dineren.

Daarnaast is het mogelijk om tegen bijbetaling in verschillende specialiteitenrestaurants te dineren. Om u een voorbeeld te geven; aan boord van de Quantum Class schepen heeft u de keuze uit niet minder dan 18 restaurants! De toeslag ligt tussen USD 5 en USD 50 p.p.

Een aantal voorbeelden van de specialiteitenrestaurants*:
- Chops Grille; het legendarische steakhouse met sappige steaks, verse vis en verschillende schaaldieren schotels op de menukaart.
- Giovanni’s Table; Geniet van een heerlijk diner in een gezellige Italiaanse trattoria.
- Izumi Japanse Cuisine; sushi, sashimi of stel zelf uw maaltijd samen in ishiyaki-stijl
- Samba Grill Brazilian Steakhouse; een authentiek churrascaria waar het vlees aan tafel vanaf spiezen geserveerd wordt
- Johnny Rockets; milkshakes, frietjes en hamburgers

* De specialiteitenrestaurants verschillen per schip. 

Royal Caribbean

Bekijk de film van het nieuwste schip van Royal Caribbean International: Wonder of the Seas. Leuk om alvast te weten: in 2024 staat er alweer een nieuw schip op de planning genaamd “Icon of the Seas”. Dit schip zal waarschijnlijk weer alle verwachtingen gaan overtreffen.

Royal Caribbean International is de ideale rederij voor:

  • Geschikt voor iedereen, ook first-time cruisers.
  • Gezinnen met kinderen en families.
  • Reizigers die van innovatieve en unieke schepen houden.

Bijzonderheden Royal Caribbean

Dinerzittingen
18.15, 20.30 & open zitting.

Drankprijzen (indicatie)
Frisdrank v.a. $ 2,50
Bier v.a. $ 5,50
Wijn glas v.a. $ 5,50
Wijn fles v.a. $ 33,00
Cocktail v.a. $ 10,00

Deluxe beverage pakket
Geniet van ongelimiteerde dranken, zoals frisdrank (en refills), cocktails en mocktails, koffiedranken, thee, bier en wijn per glas. Dit pakket kost 63 USD per persoon, per dag.

Refreshment pakket
Ongelimiteerd frisdrank (en refills), cocktails en mocktails, koffiedranken, thee en vers fruitsap. Dit pakket kost 29 USD per persoon, per dag.

Classic soda pakket
Ongelimiteerd frisdrank (en refills). Dit pakket kost 12,99 USD per persoon, per dag.

Water pakket
Flessen water die bezorgd worden in je hut. 12 flessen voor 39 USD of 24 flessen voor 69 USD.

Alle prijzen zijn exclusief de service toeslag van 18% en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. In Spaanse en/of Italiaanse wateren wordt een extra belasting geheven op producten en services.

Fooienbeleid
Fooien worden aan boord voldaan. Een bedrag van $16,00 p.p.p.n wordt automatisch op uw boordrekening bijgeschreven. Voor suites bedragen de fooien $18,50 p.p.p.n. 

Kledingadvies
Overdag vrijetijdskleding en ’s avonds casual, smart casual of formal. Klik hier voor meer informatie. 

Kinderfaciliteiten
Kinderen vanaf 6 maanden zijn welkom aan boord. Voor transatlantische, transpacific en bepaalde Zuid-Amerika cruises is de minimum leeftijd 12 maanden. Kinderen dienen zindelijk te zijn om gebruik te kunnen maken van de zwembaden (inclusief peuterbadjes). Ook het gebruik van speciale zwemluiers is niet toegestaan.

Op de schepen van de Quantum en Oasis Class is er voor de allerkleinste gasten een H2O zone en daar zijn zwemluiers wel toegestaan. 

Op alle schepen zijn aparte ruimten voor kinderen en tieners en worden sport- en spelactiviteiten georganiseerd.

Alleenreizende
De toeslag is 100% op basis van het tarief.

Neem contact op  Contactformulier

Via het onderstaande zoekmenu kunt u cruises zoeken en boeken. Let op: dit is slechts een selectie van het totale cruise-aanbod. Cruise-Specialisten biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties wereldwijd. 

Logo Royal Caribbean 

 

Zoek op kaart?