Allure of the Seas

Het aankomende jaar zal een van de grootste cruiseschepen ter wereld, Allure of the Seas, een grootscheepse renovatie ondergaan.

Over het gehele schip worden verbeteringen doorgevoerd, de meeste zijn al eerder geintroduceerd op andere schepen van Royal Caribbean International.

Tevens zullen er enkele nieuwe features hun debuut maken op de Allure of the Seas als het in mei 2020 in Europa terugkeert in de vaart.

Allure of the Seas

Een overzicht van alle nieuwe faciliteiten:

Familie-activiteiten

  • De Ultimate Abyss, de hoogste (10 dekken) glijbaan op zee
  • The Perfect Storm, een trio glijbanen (Typhoon, Cyclone en Supercell)
  • Splashaway Bay, het waterpark voor kinderen met twee grote wateremmers, drie glijbanen, fonteinen, zwembaden, waterkanonnen en een Splash Pad voor peuters
  • Nieuw ontworpen pooldek met de The Lime & Coconut bar met ruime loungeplek, nieuwe jacuzzi’s en een verbeterde solarium (voor volwassenen)
  • Geheel vernieuwde kindergedeelte Adventure Ocean
  • Speciale ruimte voor tieners met o.a. een nieuw buitenterras
  • Glow-in-the-dark lasergamen (Clash for the Crystal City) en Royal Escape Room – Apollo 18: Lunar Landing

Allure of the Seas 

 

 Allure of the Seas

Restaurants & bars
Giovanni’s Italian Kitchen & Wine Bar, Portside BBQ, Playmakers Sports Bar & Arcade, El Loco Fresh – Mexicaanse streedfood, Sugar Beach, meer dan 220 verschillende soorten snoep en ijs, Bionic Bar, 2 robot-barmannen serveren cocktails.

Allure of the Seas

Entertainment
Music Hall, voor live-muziek inlcusief dansvloer en Spotlight Karaoke, karaoke bar met hoofdpodium en aparte privé-ruimtes.

Zomerseizoen 2020 vanuit Barcelona!
Na haar droogdok zal de Allure of the Seas beginnen aan een nieuw seizoen van 8-daagse cruises in het westelijke gedeelte van de Middellandse Zee met Barcelona als thuishaven. De cruises starten vanaf 10 mei 2020 en doen Palma de Mallorca, Marseille, La Spezia (Florence/Pisa), Civitavecchia (Rome) en Napels aan. In november maakt het de transatlantische oversteek voor haar winterseizoen in de Caribbean vanuit Miami.

Neem voor meer informatie contact met uw Cruise-Specialist op!

 

Zoek op kaart?