Scenic Cruises

Discovery Yacht Cruises

Scenic Eclipse, The World’s First Discovery Yachts TM, heeft de standard gezet in ultra-luxe zeecruises. Met een onderzeeër aan boord, twee helikopters, een vloot Zodiacs en het internationale Discovery Team is Scenic Eclipse ongeëvenaard in all-inclusive en wereldwijde ontdekkingsreizen.

Scenic

Scenic Eclipse II

In april 2023 voegde Scenic Eclipse II zich bij de vloot, en combineert een innovatief design met de nieuwste technologie. Een Polar Class 6 classificatie, een versterkte romp en op maat ontworpen stabilisatoren zorgen voor een kalme en comfortabele reis door zelfs de ruigste zeeën.

Met twee Discovery Yachts brengt Scenic gasten verder dan ooit. De reisontwerpers hebben verrijkende routes samengesteld om alle zeven continenten en 357 schitterende havens te ontdekken. Van het bewonderen van pinguïns in het ongerepte ijs van Antarctica, tot het observeren van bultrugwalvissen tijdens een begeleide kajaktocht in Canada, of het zweven boven de Californische kust in één van Scenic's Airbus helikopters^.

De 114 suites zijn stijlvol ingericht, met persoonlijke butlerservice. Scenic Eclipse biedt een ruim aanbod aan ontspanning, wellness en voortreffelijk eten. Kom tot rust in de 550m2 grote Senses Spa met Scandinavisch geïnspireerde faciliteiten en laat je revitaliseren in de yoga- en pilatesstudio. Met maar liefst 10 eetgelegenheden, variërend van verfijnd tot informeel dineren, en negen bars en lounges, zorgt de werkelijk all-inclusive filosofie van Scenic ervoor dat u nooit aan uw portemonnee hoeft te komen.

Met een maximale capaciteit van 228 gasten, of 200 in poolgebieden, en met een bijna 1:1 verhouding tussen bemanning en gast, is elk moment aan boord van Scenic Eclipse onvergetelijk.

Scenic

Scenic

Riviercruises

Ontdek de betoverende rivieren van Europa, waar een rijke geschiedenis ligt te wachten of ontdek de pracht van Zuidoost-Azië op de Mekong. Met Scenic is het meer dan een riviercruise. Aan boord kan je een onberispelijke service en uitstekende gastvrijheid verwachten. Scenic biedt all-inclusive luxe in een boutique-sfeer, met maximaal 163 gasten in Europa en 68 op de Mekong. Jouw thuis weg van huis, elke suite is ontworpen om je de best mogelijke ervaring te bieden. Ook geniet je van een gevarieerd aanbod aan eetgelegenheden. Van ongedwongen tot fine dining, er is voor ieder wat wils.

 Scenic

Aan wal is ons excursieprogramma samengesteld om je naar het hart van deze opmerkelijke regio's te brengen. Alle activiteiten kunnen worden afgestemd op jouw individuele interesses en vervolgens worden uitgevoerd in een voor jou passend tempo. Met de e-bike op verkenning gaan door schilderachtige dorpjes, wandelen door een sprookjesachtig kasteel op het mooie Franse platteland, of een Vietnamese kookles volgen in Hoi An.

Altijd inbegrepen op de rivier- en zeecruises zijn:

 • Luchthaventransfers
 • Butler service voor elke gast
 • Alle maaltijden aan boord
 • Alle Premium dranken
 • Minibar, dagelijks aangevuld
 • Wi-Fi
 • Wellness- en fitnessruimte
 • Scenic Enrich – exclusieve evenementen aan wal
 • Alle excursies
 • Gebruik van e-bikes (niet beschikbaar op alle schepen)
 • Fooien
 • Havengelden

Alle dranken zijn inbegrepen met uitzondering van een klein aantal vintage wijnen, champagnes en sterke dranken. 

Let op: dit is slechts een selectie van het totale cruise-aanbod. Cruise-Specialisten biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties wereldwijd.
Neem contact op met onze
Cruise-Specialisten
Vul het contactformulier in
wij nemen contact met u op

Zoek op kaart?