Seabourn staat gelijk aan kleinschaligheid en een hoogwaardig ultra all-inclusive concept.

De intieme schepen van Seabourn, met een gastcapaciteit van 450 tot 604, bezoeken zowel wereldsteden als onontdekte paradijzen waar grotere schepen normaal niet kunnen komen.

De schepen zijn all-suite waarvan het grootste gedeelte met balkon. Het ultra all-inclusive concept betekent dat naast de hoogwaardige maaltijden tevens de (kwalitatieve alcoholische) dranken en fooien zijn inbegrepen. De bemanning voelt perfect aan wat gasten wensen, zodat de geboden service feilloos aansluit bij de verwachting.  

Faciliteiten
Seabourn Square is een "concierge lounge"  met winkels, een bibliotheek, een koffieshop en een buitenterras waar concierges ter beschikking staan om gasten te assisteren bij hen verzoeken. In de Spa at SeabournSM kunt u zich laten verwennen met allerlei schoonheids-en massagebehandelingen. Gedurende uw cruise geven gastlectoren interessante lezingen en tijdens geselecteerde afvaarten is het watersportplatform beschikbaar om vanaf het schip te snorkelen, te windsurfen of te waterskiën.

Suites
De 4 Seabourn schepen bieden plaats aan 450 tot 604 gasten die allen in suites verblijven, de afmetingen variëren van 27,5 m2 tot 130 m2. De suites bieden alle voorzieningen die u zich maar kunt wensen zoals een tv/dvd/cd stereo systeem, minibar, koelkast, inloopkast, badjas en slippers en vers fruit. Uiteraard is het beddengoed van de sublieme kwaliteit. 

Culinaire ervaring
In niet minder dan vier verschillende eetgelegenheden aan boord van de schepen worden exquise gerechten geserveerd, waarvan de bereiding onder supervisie staat van de bekende Chef Charlie Palmer. In Colonnade kunt u zowel binnen als buiten dineren, in de open keuken worden uw favoriete gerechten met liefde bereid.

Geeft u voorkeur aan een maaltijd in uw suite? Uw zithoek wordt binnen no-time omgetoverd tot een romantische tafel voor 2.Cruise specialisten

Bekijk de film over de rederij Seabourn. 

Seabourn is de ideale rederij voor: 

  • Vakantieliefhebbers die een persoonlijke aanpak weten te waarderen.
  • Ervaren reizigers die hun vakantie geruisloos geregeld willen zien en tot in detail willen beleven.
  • Liefhebbers van ultra-luxe expeditie cruises naar Antarctica & Patagonië. 


Bijzonderheden Seabourn 

Dinerzittingen
Open zitting, u gaat dineren waar en wanneer u dit wenst. 

Drankprijzen (indicatie)
U kunt genieten van de All-inclusive formule op het gehele schip, mini bar in uw suite is tevens inclusief.

Fooienbeleid
De fooien zijn inbegrepen.

Kledingadvies
Overdag vrijetijdskleding en voor de avond formeel en smart casual. Klik hier voor meer informatie. 

Kinderfaciliteiten
Afhankelijk van het vaargebied zijn kinderen vanaf 6 of 12 maanden welkom aan boord. De rederij is niet ingesteld op kinderen, er zijn geen kinderfaciliteiten.

Alleenreizende
De toeslag is over het algemeen 75 %. Regelmatig zijn er last-minute aanbiedingen voor singles. Vraag uw Cruise-Specialist naar de mogelijkheden.

Excursies
Ventures by Seabourn™ zijn exclusieve excursies die op een uitzonderlijke manier bijdragen aan de gehele cruise belevenis van de gasten. Deze excursies zijn onder begeleiding van goed geïnformeerde, ervaren expeditie team van wetenschappers, geleerden en naturalisten. Afhankelijk van de excursie ontdekt u zo pittoreske waterwegen en fjorden, afgelegen baaien en schilderachtige eilanden en ziet men vogels, zeehonden, walvissen en andere dieren van dichtbij.
Neem contact op met onze
Cruise-Specialisten
Vul het contactformulier in
wij nemen contact met u op

Via het onderstaande zoekmenu kunt u cruises zoeken en boeken. Let op: dit is slechts een selectie van het totale cruise-aanbod. Cruise-Specialisten biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties wereldwijd. 

Logo

 

Zoek op kaart?