Een toegewijde leverancier van ultieme, luxe cruises.

Aan boord merkt u dit door onder andere de ruime suites en een excellente keuken. Maar meer nog door de onzichtbare verwennerij die zo natuurlijk lijkt te zijn voor de bemanning aan boord. De uitmuntende service tot in detail begint onmiddellijk: luxueuze suites, gevulde minibar naar uw wensen, 24 uur per dag roomservice, prachtige design en kunst en gezellige restaurants met een onovertroffen keuken.

Intieme schepen
Er heerst een sfeervolle ambiance met internationale gasten, met Italiaanse gastvrijheid. Moeiteloos navigeren de schepen van Silversea zich tussen tal van eilanden naar de meest exclusieve bestemmingen en via smalle waterwegen naar het hart van een stad. Zo ontdekt u authentieke parels langs de kust en wereldsteden op uw gemak. Met de excursies in kleine groepen ontdekt u de bestemming op een uiterst persoonlijke manier.

Suites
Aan boord van Silversea’s schepen voelt u zich ver weg van huis, thuis. Wenst u twee aparte bedden of liever een Queen size bed? Hypoallergeen of een donzen kussen? Uw minibar wordt gevuld met uw favoriete drankjes en de toiletartikelen zijn van Bvlgari. Vanaf uw verandah geniet u met een glas champagne van de sterrenhemel, relax bij een ontspannend lavendel bad of bekijk een film vanaf de sofa. Heeft u een avond geen zin om uit eten te gaan? Dan serveert uw butler uw maaltijd per gang in uw suite.

Uitmuntende keuken
Vanwege de Italiaanse afkomst is de keuken een hoofzaak aan boord van de Silversea schepen. Elke avond kunt u genieten van verrukkelijke gerechten in één van de restaurants. La Terrazza is het eerste en enige Slow Food restaurant op zee, bij The Grill naast het zwembad kunt u de beste stukken vlees en lekkere zeevruchten op een verwarmde steen grillen terwijl u geniet van de zonsondergang. The Restaurant biedt een dagelijks wisselend excellent menu. Ook kunt u aan boord genieten van de Aziatische keuken. In Le Champagne, u aangeboden door Relais & Châteaux, geniet u van de klassieke Franse keuken. Er is een open-seating policy, u kunt dineren wanneer en met wie u wilt.

Silversea Cruises

Silversea Cruises is de ideale rederij voor:

  • All-inclusive aanbod
  • Gastvrijheid & uitstekende service
  • Zeer gevarieerde vaarroutes en gevarieerde duur van de cruise
  • Levensgenieters
  • Ook voor luxe expeditie cruises

Bijzonderheden Silversea Cruises:

Dinerzittingen
U kunt dineren waar, wanneer en met wie u wilt in The Restaurant, het hoofdrestaurant en voor het het ontbijt en de lunch in The Pool Grill en La Terrazza. Voor de overige restaurants dient u voor het diner te reserveren.

Dranken
Geselecteerde wijnen, champagnes*, sterke dranken en speciale koffies, alsook water, fruitsappen en soft drinks zijn gratis in alle bars en lounges. *Champagnes niet inbegrepen aan boord van Silver Galapagos wegens plaatselijke regulering.

In-suite dranken
Uw koelkast en bar worden aangevuld met uw favoriete dranken inclusief wijnen en likeuren.
In-suite dineren en 24-uur room service
Alle maaltijden kunt u in uw suite nuttigen. Het menu van The Restaurant staat tot uw beschikking en uw butler serveert uw uitgebreide diner per gang.

Fooienbeleid
De fooien zijn inbegrepen.

Kledingadvies
Overdag gemakkelijke vrijetijdskleding en 's avonds: casual', informal of formal
Cruises van een week hebben gemiddeld 2 formele avonden. Langere cruises hebben 3 tot 4 formele avonden.

Kinderfaciliteiten
De minimumleeftijd is 6 maanden. Voor een expeditieschip is de minimumleeftijd 12 maanden. Let wel: zodiacs zijn vanaf 6 jaar.
De rederij is niet specifiek ingesteld op kinderen, daarom zijner geen kinderfaciliteiten.

Alleenreizende
De toeslag voor alleenreizende is afhankelijk van de hut categorie. Er is een toeslag tussen 25% en 100% van toepassing.
Neem contact op met onze
Cruise-Specialisten
Vul het contactformulier in
wij nemen contact met u op

Via het onderstaande zoekmenu kunt u cruises zoeken en boeken. Let op: dit is slechts een selectie van het totale cruise-aanbod. Cruise-Specialisten biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties wereldwijd. 

 Silversea Cruises

 

Zoek op kaart?