See our world…..

De vloot van Variety Cruises bestaat uit 8 moderne motorzeilschepen en 4 jachten voor informele en avontuurlijk cruises naar idyllische plekken en romantische baaien. De schepen zijn geschikt voor maximaal 72 gasten waardoor de minder toeristische plaatsen kunnen worden bezocht. De schepen liggen vaak van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat in de haven, zo heeft u ruim de tijd om de pittoreske plaatsen te bezoeken en het lokale avondleven te ervaren. Uiteraard gaat het schip ook voor anker op schitterende locaties voor een verfrissende duik in het water. De vriendelijke en ervaren bemanning zorgt voor een onvergetelijke droomcruise.

Faciliteiten aan boord
Geniet van een ruim zonnedek en comfortabele lounge. Een zwembad is er niet, maar u kunt uiteraard heerlijk in de zee zwemmen of de rederij brengt u met een tender boot naar een afgelegen strand. Aan boord van de schepen M/Y Pegasus, M/Y harmony en M/Y Variety Voyager is een kleine welness voor massages en andere behandelingen. Naast zwemmen vanaf het schip kunt u snorkelen kanoën en kajakken. Op enkele bestemmingen worden duikexcursies georganiseerd. De schepen van Variety Cruises zijn ideaal voor rustzoekers en liefhebbers van varen.

Maaltijden
De verzorging is op basis van volpension, inclusief drankjes tijdens de maaltijden. De maaltijden worden in het restaurant of buiten op het zonnedek geserveerd. Een aantal keer per week wordt er een themadiner georganiseerd. Variety Cruises

Variety Cruises is de ideale rederij voor:

  • Vakantiegangers die normaal gesproken van boutique hotels houden.
  • Voor de liefhebber van watersporten.
  • Liefhebbers van varen.

Bijzonderheden Variety Cruises

Dinerzittingen
Vaste tijden, aan boord hoort u op welke tijd het diner is.

Drankprijzen (indicatieprijzen)
Frisdrank v.a. € 2,00
Bier v.a. € 3,50
Wijn glas v.a. € 3,00
Cocktail v.a. € 5,00

Drankjes bij de maaltijden zijn inclusief.

Alle prijzen zijn aan wijziging onderhevig.

Fooienbeleid
Fooien zijn naar eigen inzicht en geeft u aan het einde van de reis aan de receptie af. Een indicatie is € 10 - € 12 p.p.p.n.

Kledingadvies
De sfeer aan boord is informeel.

Kinderfaciliteiten
Het advies is om met kinderen vanaf 11 jaar aan boord te gaan. Er zijn geen specifieke kinderfaciliteiten.

Alleenreizende
1-persoons prijzen zijn op aanvraag
Neem contact op met onze
Cruise-Specialisten
Vul het contactformulier in
wij nemen contact met u op

Variety Cruises 

Zoek op kaart?