Windstar Cruises

Niet voor niets luidt de slogan van deze rederij ”180° from ordinary”. Een volledig andere en unieke wijze van cruisen op fantastische schepen.

Een Windstar cruise staat garant voor een unieke cruise op een zeilschip of jacht. De rederij beschikt over 3 zeilschepen (148 – 310 passagiers) en 3 boutique schepen voor maximaal 212 gasten.

De Vloot.
Sinds 2014 en 2015 maken drie kleine motorjachten deel uit van de Windstar vloot. Met plaats voor slechts 212 gasten bieden ook deze elegante en intieme schepen aantrekkelijke vaarschema’s, enig in hun soort. Aan boord heerst een vrije, informele sfeer met sportieve privileges. Niet alleen wordt een uitgebreid fitnessprogramma met spa-faciliteiten aangeboden, ook is er een attractief watersportprogramma, dat vanaf het uitklapbare watersportplatform, aan de achterzijde van het schip, plaats vindt.

Heerlijk ontspannen.
Waar krijgt u het beter! Voor de luiere uurtjes is er uiteraard een zwembad. De avonden zijn eveneens informeel en een ontspannende ervaring. Na een uitstekend diner kunt u uitgebreid ‘loungen’ in één van de bars of genieten van de avondzon aan dek. De hutten zijn sfeervol en maritiem ingericht en voorzien van alle moderne comfort. Het zetten van de zeilen is bediend vanaf de brug door een druk op de knop, veiligheid en techniek bevinden zich op het hoogste niveau. De uitstekende service van de voorkomende bemanning maken het plaatje van een top cruise compleet!

Windstar

Windstar Cruises is de ideale rederij voor:

  • Gasten die op een sportieve maar elegante manier willen reizen
  • Liefhebbers van intieme schepen
  • Watersport fans

Bijzonderheden Windstar:

Dinerzittingen
Open zitting.

Drankprijzen (Indicatie)
Bier v.a. $ 5,50
Wijn glas v.a. $ 6,00
Whisky etc. v.a. $ 8,00
Cocktail v.a. $ 6,50

Bij Windstar zijn non alcoholische dranken inbegrepen (mineraal water, frisdrank, verse  vruchtensappen, smoothies, thee, koffie, cappuccino, espresso, lattes, etc.)  
Een alcoholisch drankenpakket omvat cocktails, wijn, champagne en bier en kost US$ 58 per persoon per dag.
Alle prijzen zijn exclusief de service toeslag van 15% en onder voorbehoud van wijzigingen

Fooienbeleid
Fooien worden aan boord voldaan. Een bedrag van $ 12 p.p.p.d. wordt automatisch op uw boordrekening bijgeschreven. Dit bedrag is te wijzigen bij de receptie. 

Kledingadvies
Overdag vrijetijdskleding en voor ’s avonds smart casual.

Kinderfaciliteiten
Kinderen zijn vanaf 8 jaar welkom aan boord. Windstar biedt geen kinderfaciliteiten en is niet op kinderen ingesteld.

Alleenreizende
De prijzen voor alleenreizende zijn op aanvraag.
Neem contact op met onze
Cruise-Specialisten
Vul het contactformulier in
wij nemen contact met u op

Cruise-Specialisten biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties wereldwijd. 

Logo Windstar 

Zoek op kaart?